Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2007-08-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2007-08-24

Filozofálgathatnék erről arról, tegnap este cédé hallgatás közepette -mint rendesen, menetrendszerint - eszembe jutott egysmás, de péntek van. Így nem teszem. Ehelyett álljon röpke szösszenet itt arról, hogy miről is?

Hónapok óta először aludta végig az éjszakát.
Furcsa volt reggel arra ébredni, hogy reggel van, nem éjjel-hajnal.. Jobban is érezte magát, nem érezte azt, mint ahogy a legtöbb reggelen, hogy képtelen felkelni, aludni akar még, kicsit, hisz megint órákat töltött ébren az éjjel.
Nem tehetett róla, nem bírt meglenni problémák nélkül a hétköznapokban, mindig volt valami, amin járt az agya. Most mégis sikerült legyőzni, vagy talán csak agyának sikerült kicsit kipihennie magát és normál üzemmódra kapcsolnia.
Nem cseszte fel magát reggel a metrón, mikor nekimentek és nem érezte szarul magát, mert mindenki olyan trendi és nőies, ő meg hogy néz ki.
Teljesen nyugodtan utazott be reggel, és már az sem zavarta, ami bent várt rá.
De nem üres volt, ahogy szokott lenni olyankor, amikor végre eldönti, hogy nem stresszeli magát, ehelyett hideg közönnyel vészeli túl a napokat, csak nyugodt volt. Nyugodt, ami ritkán szokott lenni.

Élvezte ezeket az időszakokat, amikor hosszú hosszú idő után személyisége nem engedte tovább a porbahullást, hanem pihenástől kellő energiával ellátva elkezdte összeszedni az életét.
persze ilyenkor jött rá, hogy huu mennyi minden kellene, meg mennyi mindent kellene csinálni, de semmi veszélyes....

Holnap megyünk esküvőre :), ma meg Gabiék :)





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat