Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Egyedül

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Egyedül

Tegnapra egyedül maradtam, mert a lányok hazamentek..
Estig jó volt, eltevézgettem. De azért egész éjjel nem ülhettem tevémnél, még hülyének nézett volna, ezért hazamentem. Az üres lakásba. Féltem. Féltem magmatól.. ezért beraktam egy finom, lazulós, majdnemhogy szeretkezős zenét, gyertyákat gyújtottam és vettem egy hatalmas fürdőt, sok sok habbal..Feküdtem a kádban és élveztem a zenét, és csodák csodája azt vettem észre, hogy jól érzem magam..
Aztán fürdő után, finom illatosan befeküdtem ágyacskámba, néztem a gyertyalángokat, és arra vágytam, hogy legyen itt velem valaki, és öleljen át jó szorosan, simogassa meg az arcom és csak feküdjünk összebújva..
Nem éreztem rosszul magam, csak nagyon jól esett volna...
Végiggondoltam kit hívhatnék most fel, mert mindig akadt ilyen haverom, aki szeretethiányos időszakban elviselt, de rájöttem, hogy már nem..Lett volna olyan, aki barátnak mondja magát és meg is kérhettem volna, de kihasználta volna..Nem, nem a helyzetet, annál okosabbak. Később élt volna vissza ezzel...
Ahhoz meg nem volt kedvem, hogy azon morfondírozzak, vajon mikor kéri rajtam számon, hogy ő mennyit tett értem..
Így mosolyogva, de magányosan elaludtam...és olyat álmodtam, amilyet nagyon rég..Átéltél már olyat, hogy reggel mosolyogva ébredsz? Boldog álom, én csak így hívom, és igazából csak képek rémlenek, nem is tudod, mi történt, csak azt, hogy fantasztikus boldog voltál álmodban és ez a napodra is kihat..
Sajnos a napnak sokkal prózaibb folytatása lett, mert jött Judit és tanultunk. jóvannna! Nem tanultunk, hanem a tételeket hasonlítottuk össze a puskákkal, hogy minden meg van-e. Fárasztó egy meló ám az is!!! Főleg, ha nem vágod, miről is szól a Kibernetika. Márpedig mi nem nagyon..De szerintem senki..
Holnap tehát az esélytelenek nyugalmával megyünk, mert ha nem lehet puskázni, akkor 8óra 10 perckor nekem be is fejeződött a vizsgaidőszak..Persze azért ahhoz, hogy bemerjük menni a nagy, pedofilfejű, SZTK szemüveges, morcos, ámde rettentő okos bácsikhoz, akik nem csak értik, de érzik is, amiről beszélnek és könyveket írnak, tehát ahhoz kell némi erőt gyűjteni, amit szerintem jégerbácsi meg is fog adni nekünk reggel fél 8kor.
Ma tehát kockásra "tanultuk" a fejünket, miáltal akkor eszement baromsághalmazt hordtunk össze, hogy már egymásnak fájtunk! és mindezt full tisztán!! Mi lesz velünk holnap?!
Láttunk egy nőt a boltban, vagyishogy az újságárusnőt láttuk, aki szőke volt, feje a nagyon butábbik fajtából és el volt gondolkodva. (Képzelhetitek, hogy nézett ki?!) Judit ránéz, meghúzogatja a kabátom és normális hangerővel beközli:
Nézd, Barbi! Biztos épp fejben derivál!
Néztem a nőre hülyén 2-3 másodpercig, és képen röhögtem. A Kedves meg tuti hogy jószándékból, hogy más is észrevegye, még vagy két percig ugyanazzal az arculattal bámult ránk..Itt már sírtam..Nem vettünk újságot.
Jó lenne valakihez odabújni..Minden elvárás, kötelező bármi nélkül..
Csak úgy azt tenni, ami jól esik..Nem megjátszva semmit..
Jó lenne valakivel kicsit együttlenni..
Puszikat Jonnak és Fekának, mert pasiból vannak
Nyúlfarkinak, mert igényli
Kedves Púposnak, aki remélem hamarosan írni fog
és Zityinek is, sőt, h lásd, meeeeenyire jófej vagyok:
Gyalogbá, neked meg egy hatalms cuppanós, mert oolyan béna vagy, mint Jennykém:-))))
A nyuszika a tisztáshoz ért, a farkas meg a villanyszereléshez, de nem nagyon



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat