Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2007-08-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2007-08-09

Legyen máááááááááááár 4 óra.. :)
Szabíííííííííííííííííííííííííííí juhéééééééééééééééééé
Már alig bírok itt csücsülni. Mennék elfele.

Tegnap lejártuk a lábunkat, de nemigen volt sikeres a vadászat. Há mindegy. De estére teljesen jó hangulatba kerültünk a hullafáradtság után, viszont ma reggel meg úgy keltem - bár jól aludtam, tényleg - mint akin átment pár úthenger. Ez még így mostanáig is nyomott hagyott rajtam - ebéd után vagyok -
és az álmoságosság fokozódott, bár sejtem az ok a frontban is keresendő.
No de nem gond, mert hazafelé veszem az irányt, 3 órám lesz a buszon, hogy alukáljak kicsinyét.
jó lesz még ha rövid is otthon. Most úgy érzem kell, muszáj, szükségem van rá. Jó döntés volt ez, még ha téves okból is született :)
Persze azért remélhetőleg némileg aktív is lesz az a konkrét egy nap,amit otthon töltök, szombatra be kell szereznem a göncöt.
Jó lenne találni szépet, dögöset, hogy mr. NyF
büszke lehessen rám :)
Tegnap este kicsit elzombultam, és próbáltam külső szemmel nézni Emberem. Az sosem lesz kérdés számomra, miért is vagyok oda érte, de rájöttem.
Ha nem lenne így és most ismerném meg, akkor is ez történne. :)
Azé tegnap majdnem sikerült összekapni egy olyan dolgon, ami miatt amugy is iszonyat lelkiismeretfurdalásom van, de a múlton már nem változtathatok sajna.. Balfasz vagyok néha nagyon, tudom. és éppen ezért nem tudom elviselni, ha újra előkerül valami miatt téma.. Nah, de megúsztuk.. :)
Egyébiránt minden reményem a mókusba helyezem.
Nem tudom hogy lehet foldolgozni azt, hogy csak a saját kishitűsed basssza el a saját boldogságod vagy akár boldogulásod... mert ez történik most, de valahogy képtelen vagyok tenni ellene.. :(( hát
élünk és remélünk..
izgulok kicsit az esküvő miatt is, bár biztos jó lesz, meg hát ölég beteg banda - legalábbis az a rész, akiket én ismerek, szóval gondolom lesz dínom-dánom :)
Hogy az utazás milyen lesz közvetlen utána, hát keméééény, de akár kétszer ennyit is utaznék, csak hogy újra OTT legyek.
Hajajajjjjjjjjjjjjjjjj de váááááááááárom máááááááááár :)
Több keresetlen szót nem is ejtek eme sőt semmilyen témában, hisz ez arra jó csupán, hogy pár percet elmulasszon abból a pár órából, amit még itt senyvedve vagyok kénytelen eltölteni :)

Nem akarok szomorú lenni. élvezni szeretném az életem. Élvezni, azzal akivel, amíg lehet, ha lehet.
Ha nem hát akkor így jártunk. De a lényeg, hogy mindig folyton csak panaszkodom, ésm indig azt gondolom, hogy ez most tényleg durva és ezért lehet is.
Valóban vannak tényleg nem jó történések, komoly dolgok, amik valóban fontosak, sőt meghatározóak az életem hátralévő részében, ebben biztos vagyok, de ennek nem kell azt jeletnenie, hogy folyamatosan görcsölnöm kell.
Nagyon nem. Túlon túl rövid az élet. és hiába gondolom, hogy még sok minden vár rám, ha nem teszek semmit, akkor semmi nem vár rám..:)
Nem vagyok haljandó folyamatosan györtődni na, pedig lételemem sajna - gondolkodás átka.
Már mosttól nem gyötrődöm. Szétterül a vigyor a fejemen, mert nemsokára lépek innen.
De az sem baj, hogy itt vagyok, mert elvagyok.. most épp megyek füstölögni egyik kedvenc kolleginával.





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat