Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. május 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. május 18.

Kedves Nyulak, aggódó szülők, elvtársak!
Vége a nyárnak. Ja, nem, most kezdődik.:) (megtehetem, nincs kontroll, aki leszólna:( )
Karaténba kerültem dögivel. Még az a mázli (már ha ezt annak titulálhatom), hogy a zh és a gépterem egy épületben van. Ollan eső, vagy mi zuhog kinn a szabad égből, hogy 5 mp, és szarrá ázol, cipőstől, pulcsistól, melltartóstól, stb.
Mert hát reggel, mikor 90°os fordulatot vett az életem (vagyis a testem, mert a gyomromban a görcs nem engedett kiegyenesdni:)), még nem jutott eszembe, hogy a csipp-cseppekből, a Niagara vízesésszerű esőömledék kerekedik. Pedig kerekedett. A szemem is elfele, mikor zh-ról kijőve látom ám, hogy uccu, u nem ccu, nem megyünk sehová tápot magamhoz venni, hanem felfelé vesszük az irányt meg a nagy seggünket és jövünk, és minél előbb, annál rosszabbul befejezzük a dipikémet, aki lassan elkészülve már átneveződik diploma fájllá. A nagyképű, Eeecsém!:))
Tehát a zh, mint olyan, mondhatnám azt is nem éri el a kívánatos szintet, de egyszerűbb ha leírom, hogy egyes. Így, ilyen puritán módon. Merthogy Féreg nevű (és tényleg ez a beceneve!!) tanársegéd nyikhaj kis senki, van annyira ostoba, ha azt mondják neki, vedd a puskát, elveszi. ha nem mondják neki, nem veszi. Csak a gáz az, hogy velem kezdett, gazdász szakon, és mivel az 3 éves, már lehet kiscsicska. És rám szól, hogy ne nézelődjek!!! Wazze, ha már puskázni nem lehet, legalább ennyit, tee kisfüttyi! és képes a saját ismerőseitől elvenni a segédanyagot?! most erre mit mondjak. Inkább tüntetőleg kivonultam, úgy másik 40 emberrel, akik Neumannéra spekuláltak, és nem erre a göthösre.:))
De már az eső és a zh sem nem érdekel, mert mingyá kész a rész, és mész nyomatni kifele a gépbű a paperra a cumót. Holnap, miután leadtam köttetni elmesélem ennek is a történetét, merthogy nem fog simán menni, abban már most biztos vagyok.:DD
Szóval púpos haverek, megyek
Ti meg legyetek jók és szobacicák!:)

CSóközön az ifjontaknak, Kvazinak a segítségért, Csipetnek a sóért,
Szöszi tesóknak a ..hát csak úúúúgy:DDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat