Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
utsó ebben az évben

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
utsó ebben az évben

..és játszik, és hülyének néz, és imádom:-))
methogy nna. szal egész nap megint semmi, csak este röhögtem egy jót..
Nagy dilemmában voltam, gondoltam majd Jenny meggyőz, és persze, h olyat írsz vissza, amit nem kellett volna, és döntök, erre mit ír utána, h tégy úgy, de szarabb lesz..köszi. Szal megdumáltuk, h szánalmasak vagyunk, de legalább nevetségesek..
Aztán jött a reakció, ami tipikus és imádom, h nem akarja érteni..:-)de igaza van, én vagyok a hülye, mér vagyok nőből?! mert megérdemlem, hahaha, ekkora büntit senki!
Ma végre megyek vissza, szegény tevécském meg egyedül marad 2005ig, de sztem pezsgőzni fog, h kibírja nélkülem vhgoy, meg én is, h kibírjam nélküle..:-))
Igazság szerint már megint kattogás esete forog fenn, és ennek nem örülök, mert ja. Egy ideig még fogok is, úgy néz ki, de hát istenem, túléltem már rosszabb dolgokat is..
Rájöttem imádom Jennyt! 4 éve élek vele, családomon kívül senkivel nem töltöttem el ennyi időt és még mindig bírom..Nem akarok belegondolni, mi lesz, ha eccer tényleg lesz dipink és vége lesz ennek az egésznek..Igazából teljesen feleslegen voltunk itt 5 évet, de semmi pénzért nem ondanék le róla..
Kellett, h legalább kicsit megkomolyodjunk, meg kibulizzuk magunkat, bár sztem soha nem fogunk normálisak lenni, de kicsit azért már higadtabbak vagyunk, mint pár éve..nna, de ölég, mert még van fél év, amit végigpöröghetünk, v nem..és majd ráér akkor sírni a szám..
Tehát most jön a szomoú, könnyes búcsú
tessék itt egy pézsé, kösz.
Bódog, bulikban, melóban, visításban, pasikban/csajokban gazdag 2005-öt bárkinek!
Éljenek a patkányok és a mókusok!no meg a nyulak
Puszkány



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat