Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. június 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. június 1.

Szép az élet.
Lassan már semmin nem lepődök meg.
Komolyan azt hittem?! de ééédi...
na mindegy.
csók mindenkinek
Egyetlen egy dolgot szeretnék csak most, de az nemsokára be fog következni..
Igazad van Zsóka. Türelem türelem türelem

Jégkása, hóvirág, fagyhalál.
Ezt rakja össze valaki június elsején.
Ez most magamnak szól. Csak és kizárólag..Kicsit rendezni a fejemben..
úúúúúúúú. Annyira gáz. Értelmesnek mondott, felnőttnek hitt emberek nem bírnak normálisan és reálisan gondolkozni, ha érzelmekről van szó. Mindenki másnak olyan könnyű tanácsot adni, külső szemmel, tárgyilagosan, de ha a saját életükkel kellene foglalkozni, akkor mintha csődöt mondana a józan ész.
x éves vagyok. Sokan mondták már, hogy jól látom a dolgokat, és koromnál érettebben gondolkozom. Nem sokat éltem, de egy kis tapasztalat nekem is kijutott jóból rosszból. Tudom ,hogy ahogy múlnak az évek, változni fogok, és egyre bölcsebb leszek, ahogy mindenki. Tudom, hogy nem tudok semmit, és képes vagyok elveszíteni a fejem. Sok rossz tulajdonságom van. Nagyon sok. Néha nem is értem a körülöttem lévőket, hogy önszántukból miért viselnek el. és hogy lehet egyáltalán egy ilyen embert szeretni. Mindeközben
pedig azért vannak elképzeléseim, bármilyen hülyeség vannak dolgok, amiket illetően - a kis gizda életem még gizdább eseményeiből leszűrve - határozott vagyok, amikből nem engedek, nem engedhetek, mert tudom, hogy azok nélkül nem megy. Ezért sokan azt hiszik, nagy önbizalmam van, holott csak gondolkozom és van véleményem. De nem mondhatnám, hogy megmásíthatatlanok. Azért arra sikerült rájönnöm ,hogy igenis változnak úgy a dolgok, hogy valamiről 180 fokot is változhat az álláspontom és ezért szinte semmire nem mondom azt, hogy ez biztos így van, és ez úgy jó. Honnan tudhatnám?!:)
Hisz azt se tudom, miről beszélek. Csak valamit muszáj csinálnom, mert nem bírok tanulni, se nyugodtan tévézni és hiába..át kellene gondolnom, hogy miket...és merni szembenézni a tényekkel. Csak érzem azt, hogy nem látok semmit. Néha túl pesszimista vagyok, aztán optimista, hogy talán..Aztán történik valami és egyből a legrosszabbat látom, aztán kiderül, hogy nem is kellett volna és így tovább..
Most ezt magamnak írom. Nem vagyok elkeseredett, vagy rosszkedvű. Csak írom, ami pörög az agyamban, és ennyi.
sokszor szerettem volna pasi lenni, mert elvileg ők nem gondolkozósak, max azon agyalnak, hogy mit egyenek:)..de ez sem így van. Vannak emberek, akik nem azok és vannak, akik azok..
De ez is teljesen mindegy..
Már megint ott tartok, hogy semmit nem tudok, csak azt, hogy én mit gondolok, és hiába van Judit, Zsóka, egyszerűen..
nnaaa. Erről beszéltem, ezt akaom elkerülni..Az élet nem arról kellene hogy szóljon, hogy agyalsz, hanem arról, hogy élsz. Majd 78 évesen ráérek gondolkozni (már ha akkor még tudok), ezért..
Mindent meg kell beszélni, de a lényeg, hogy a fontos dolgokat beszéljük meg..Lehet beszélgetni órákon át úgy, hogy igazából elkerülöd azt, ami..mert nem akarod tudni az igazat, vmert félsz..
Vagy egyáltalán nem is veszed észre, hogy egyáltalán kell valamiről beszélni..miért kellene?! Élvezd az életet!
De ebben a helyzetben, nekem szükségem van rá..Más helyzetben nem lenne..De ez kicsit más..
Na jó sokkal jobb nem lett. Megyek és leülök.
a rendezés nem sikerült..de telt az idő..
Szánalmas szánalmas..




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat