Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. július 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. július 21.

Tipikus N!

Jóvannna, de néha nekem is lehet! Bár nem vagyok büszke rá, de nem tudok mit tenni:)
Merthogy kezdődött úgy, h én pasim, akit rettenetesen imádok, épp telefonon beszélgetett velem, és baromságaival, meg jókedvével mosolygósra alakította, amúgy lefelégördülő számszélét, amikor egyszercsak olyat mondott, aztán kicsivel később meg letett, hogy na. igazából sehogy.
De akkor ott, ilyen kis lelkinyomoronc állapotban igenis rossz volt!!
Igazából semmiség, és magam is tudtam, hogy mi hogy és egyáltalán nem úgy, de -ezért mondom, tipikus N- kinyargaltam elszívtam 80 cigit, na jó, csak 3-4et, de azért az is sok!:)
Szóval szomorúságomban eszembe jutott Judit!! Megmentőm, a merő racionális nő! Elhüppögtem neki, hogy most mi és persze a legegyszerűbb választ adta: "és ezt miért nem neki mondod?!"
Miért is?! Na, aztán jött az sms fogalmazás, ami legyen kicsit nyaff, de azért a büszkeségem, de azért érezze, de mégse..:))
Aztán meguntam, és írtam, ami jött.
Megint x szál cigi, és már kezdtem volna beletörődni, és önsajnálat mélységes bugyraiba hemperegni, amikor csak nem?! Felhívott. És türelmesen, higgadtan, aranyosan elmondta, amit amúgyis tudtam, és ő is tudta, hogy tudom, és mégis. Mert érdekli mi van velem, és szeretné, hogy jól legyek és ne hüppögjek, és törődik velem. (Kicsit furcsa..:)) Aztán persze megint felvidított secperc alatt:))
Megnyugodtam. Ennek örömére, mivel alig ettem egész nap, befaltam két csokit, és egy lekváros kenyeret:))
Tudom, Nő vagyok, de nem tehetek róla! Én próbáltam ész érvekkel meggyőzni magam, hogy de tudom jól ,hogy ez meg az, de nem akartam hinni magamnak..Hm?!
Azon meg már nem is akadok fenn, hogy Szegény Egyetlenem mi a manóért foglalkozik velem?! Ha ennyire hülye, megérdemli:))
Na persze azért ez nem így megy. Hanem máshogy.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat