Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
kognitív disszonancia

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
kognitív disszonancia

Kedves Olvasó!

Mai történetünk arról ad tanúbizonyságot, hogy ha az ember lesz@r valamit, akkor az le van sz@rva!:-))
Történetünk hősét nevezzük egyszerűen Bének.
Bé az elmúlt napokban eljutott odáig, hogy minden kicsit sokk volt, ezért nem fogja érdekelni semmi. Ebből kifolyólag este felöltötte régfelnemvett csiniruciját, megfésülködött és elment megünnepelni a napját.
Igen igen erdeményes ünneplésből kifolyólag fergeteges party kerekedett a Helyen, ahol mindenki hepi hangulatban leledzett! Már talán idejét se tudni, mikor érezte magát Bé ennyira iszonyat jól! Asztalon táncolás, zenecsinálás (mert Sanyika nem nagyon látott ki a fejéből;-)), nevetgélés stb.
Mikor meggyőződtek arról, kedves élettársával, Jennyvel, hogy illendően bemutatkoztak azoknak, akik esetleg nem törzsvendégek, és nem tudják, ki ez a két lökött tik, elmentek vadászatra. Persze semmi vad nem akadt..
De nem csüggedtek, nőnapoztak:-))
és megjött Andris, a nescafé reklámból jól ismert fekete pálya, rasztafej, és Jenny megfelelő kihvásnak vélta. Ki is hívta!;-))
Főhősünk pedig bulizgatott tovább, aztán letesztelte régi ismerősét, Tibikét, aki elég ügyes volt, és meglepően jó eredménnyel át is ment a teszten:-))
Kedves Bének - okosan- 6ra sikerült hazaérnie, így még volt pár órácskája az interjú előtt, amit alvással töltött. és felébredt és ránézett az órájára, és fél 11!
Aha. Most keződik a felvételi beszélgetés. Remek. Gyors teló, beteg vagyok. Kevésbé gyors bőgés, fejfalbaverés, barom állat vagyok.
Még kevésbé gyors rendbejövés..De rendbejött! Mert van egy olyan csodálatos képessége az embernek, hogy ha valamit elszúr, akkor be tudja magának bizonyítani, hogy ez annyira nem is nagy baj..(azt hiszem, valami ilyesmit jelent a cím..- a szerk.)
Mert, hogy tény: lehet, hogy lecsúszott egy nagyon korrekt állásról, ami sokban hozzájárulhatott volna a jövője megalapozásáról
Tény: ma még éjjel nyomdába sem mehet melózni, mert annál a cégnél lett volna az interjú, ami adja neki a melót, és ha beteg délelőtt, akkor éjjel nem tud melózni!
De - és itt jön az AGY!- az is tény, hogy " Ugyanmár kicscsillag! csak nem gondolod, hogy Te kellettél volna nekik?! és ha igen?! azt se tudod, akarod e ezt az állást?! és egyébként is, azt hitted meg tudod magad változtatni?!Hogy normális ember legyél?! neeeem. Te lúzernek születtél, és az is maradsz örökre...De így szeretelk:-))))"
Tehát imígyen megnyugodott, hogy legalább magában nem kell csalódnia..
Ennyi mára a meskete..
más.. Sajnos végleg kiábrándultam. Nem mondom, hogy jó, de legalább rossz.
Lehangoló, ha elveszítesz egy érzést, ami fáj, de érzed, hogy élsz.
Lehangoló, h teljes valójában látod benne azt, aki. és nem veszi körül már rózsaszín köd.
Lehangoló, hogy nem tudod, nem érted, miért voltál oda..
...szereted és nagyon fontos így is, de elmúlt a varázs..
Persze, ezt akartad, csak mégis, jó volt megint szeretni....szerelmesnek lenni..
De majd egyszer talán..

Kedves Púpos, köszi és már várom ám!:-)
NyF te meg gyógyulj meg, és fogadd szeretettel az ápolónéniket!;-))
(látom vannak jelentkezők:-))
Hitvesem, édesem, remélem jól vagy, és összeteheted a két kezed, h illlyen türelmes vagyok:-))
S.P. Rólad nem is beszélve:-))
Zsóka! Komolyan örülök, hogy beszélgetünk..remélem nem csalódtál bennem túlságosan:-))
Akiya, neked meg csak annyit, h kösz..úgy mindent..
Jon, Feka nektek jár a puszi
és még sok Cupp mindenkinek

Ja, és még az is van, hogy nem elsz buli vnap. Ákos hozott zenét Kleinenbergtől és neeeem. Olyan lagymatag, lapos és lassú, és ezért nem utazok másfél órát, és nem dobok ki sok lovét az ablakon..Pörgős buli kellene, úgy látszik az én ízlésem már teljesen ki ment a divatból..Most csak a tingli kell, meg a lazulás..
öregszem..:-))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat