Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. augusztus 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. augusztus 18.

Habala, habala, habalaaa...
fél5. Utsó éjnak hamar vége lett. Jól tette. Jött egy új srác. Atya úr isten! most érettségizett. Van ilyen?! :)) és én mutattam eg neki egy-két dolgot. Őszintén?! Rettenet hálás lehet nekem. Kurvajófej voltam. Nem akartam, hogy felkészületlenül érje a nyomingerek viselkedése, ezért kicsit elmeséltem, mire számíthat. Látszott rajta, h köszöni. Jól is teszi. Aztán meg hajtottunk, mint barom. Végre megkóstoltam a pogit és a fánkot. Végülis ennyi. Ja, még annyi, hogy született nullaIQ igen szívélyes volt velem. Még beszélgetni is akart. Mióta kimutattam sajnálatomat szerény személye iránt, mintha kicserélték volna. Na. De így járt. Többet nem lát, és ebbe bele fog halni. Hüpp.
Szarok rá, hogy már megint....Igenis. és láttam, és mondta a "csöndes" srác. Hogy keményen tudok dolgozni, és nem gondolták rólam. és a legtöbben..Bocs, én nem legtöbb vagyok. Hanem a legkevesebb. Erről jut eszembe. Holnap jön másik felem, a női, Pici Jennym. Lassan már ideje lesz, hogy jól berúgjunk, vagy valami. Össze kell hozni Veszprémben egy találkát, mer' a mert csak. Igénylem és megérdemlem, hogy zülljek, zülljek, zülljek!!!!!
Neeem, nem szüljek..zülljek.
Egyszerűen felháborító és ordenáré egy dolog, ami mostanság van velem. Ez nem tűrhető sokáig. Sztrájkolni fogok.
Még az a szerencse, hogy NyF azért nem hagyja, hogy zárdába vonuljak..Valahogy mindig történnek olyan dolgok, amik ezt lehetetlenné tenné, sőőt inkább máshová vonulhatnék! Olyanokat csinálunk! hja. Átmegyünk a piroson meg ilyenek..ááá...Ha ezt anyukám tudná! Mondtam is az uramnak, Cunci! Te mindig beleviszel a rosszba! Hát, hogy erre mit mondott, azt inkább nem részletezném. Mivel nem is tudom..Elfelejtettem...
Már mennyi ideje írok, ne megyek aludni. Délu jön ex-élettársam, addig pihennem kell. Ki fog készíteni. Szerintem.
Amúgy meg legyen mondjuk péntek...
Észrevettem hogy én folyton várok. Várok a buszra, várok a melóra, várok egy telefonra, várok a pasira, várok a vizsgára, várok az eredményre, várok, hogy jobb legyen, várok a rendelőben, várok a "közért"-ben, várok és várok...
és közben már lassan 70 vagyok és még alig csináltam valamit. Na jó, azért valamit igen. De nem mentem 4 napra Svájcba, nem sárkányrepültem, még Bándzsizni sem voltam, sőőt helikopteren sem, meg még nem próbáltam vizisíelni, ejtőernyőzni és még sok minden mást, amit szeretnék. Jó, pár dolgot már csináltam, és próbáltam, de hát na.
és ezekre mind várni kell még.
Igaz, ami igaz. Pár év, és tényleg felesleges itt maradni..
Jóéjt, vagy reggelt.
ÉS jó. Jó ilyen helyeken dolgozni. Mert látod, milyen emberek is léteznek, milyen munkahelyeken...
és ők nem úgy élnek, mint a reklámokban.
Mint a reklámban....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat