Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
hmhmhmhm

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
hmhmhmhm

Reggel felkelek, megyek ki a fürdőbe, és elsikítom magam..Az a lény, aki nézett rám a tükörből, tuti hogy vmi szörnyek házából szökött..
Mert már elfelejtettem, h egy jóleső délutáni zokogás másnap azért felfedezhető az ember fejnek nevezett részén, pingpong labda nagyságú szemhéj duzzanat, és bevásárlókosár nagyságú táskák formájában. Elvileg a szememnek is ott kellett volna lenni vhol köztük....de nem.
Miután így felébresztődtem, egy nagy ürességet éreztem, nem, nem a gyomorom volt:-))
a tegnapom az mondhatni csinos volt. olyan szinten nem bírtam magammal, h este leugrottam Canyonba, de csak fél órát voltam, aztán perszehogy nem bírtam ki, aztán séta, aztán duma, aminek vhol örülnöm kellene, vhol nem, vhol már nem tudok semmit, csak azt, h kicsit elfáradtam..De jött megmentőm, egyik haverom, elszívtunk vele egy cigit, dumcsiztunk, bár rosszabb nem lett, de legalább jobb se, aztán kettő körül hazaértem, és persze mikor végre elaludnék, csörög HavannaPé, a Zaklató.. Ő az, aki egy éve folyamatosan - kéthetente, havonta- hajnalban felhív és igazából nem tudom, mit akar, mert kinyomom általában szegénykét. Hozzáteszem, mivel bármixer, érthető, h olyankor hív, csak én nem örülök neki..Régen jó haver volt, igazán finom Mai Tai-t tud csinálni, és neki köszönhetem életem egyik legdrágább buliját is, csak aztán elkezdett nyomulni, és hát ja..Ez lett belőle, páran már meg akarták verni szegényt, de bírja a strapát:-))
Szal kipihent vagyok és friss és üres, de persze fáj, csak ..
De legalább tanulni vmennyire tudok. Végülis az egész nem zavarna, és szívesen sírdogálnék és szomorkodnék, h mennyire rossz nekem, h olyanba szerettem bele, aki nem lehet az enyém, de erre most nagyon nincs időm. Bosszant, h 3* pár óra boldogságért fogom elszúrni a félévet, és csúszok, amit nagyon nem kellene..
Asszem vetetek egy lakást az ő városában anyuékkal, és dolgozni fogok, hm. és még ezt is megtenném, ha látnék esélyt, de tegnap ott volt az az IS. Amit szeretnék
megtudni,h mi az, de lehet, h nem..Nem akarom már nyaggatni ezzel..
Meg most igazából arra van szükségem, h nyugi legyen, vmennyire foglalkozzon velem, csak mint haver, és jan 31én majd majd majd lesz vmi, v nem, de addig szeretném ezt teljesen félrerakni..
az a baj, azért érzek ürességet, mert úgy érzem, h nem őszinte velem, csak hogy nekem jobb legyen, bár végülis az is jó, h azzal foglalkozik, h én ne érezzem magam szarul. Édi tőle, bár azt mondja ő ilyet nem..
Nem is ismerem, akkor hogy a fenébe szerettem bele ennyire?????
Először baseball ütővel csapkodjatok meg, aztán amikor már a földön fekszem rugjatok belém sokszor, a vesémbe, a gyomromba, a fejemet nehogy ki hagyjátok! De arra folyamatosan figyeljetek, h magamnál legyek! Aztán boxerrel suhintsatok párszor állon. Ezek után szúrkáljatok tűt a körmeim alá, törjétek el az ujjaimat egyenként. Majd jöhet a fegyver. Elsőnek a bal térdkalácsomat lőjjétek szét lécci, aztán jöhet a jobb lábfejem, de vigyázzatok, nehogy elvérezzek időnek előtte! Utána szerintem rátok bízom, de nehogy megöljetek, úgy csináljátok, hogy pár órát még fetrengjek, szóval nehogy kímélni merjetek, ha okos, tündibündi fejemmel még egyszer valaha az életben azt merem mondani, h SZERELMES AKAROK LENNI!!!!!kösz.
Asszem már ennyi. Ha most teljesülhetne 3 kívánságom, full önző lennék. Első az lenne, h ááááááááá, úgy már nem is kellene, ha csettintésre belémesne..
Lehet, h csak azértkell, mert tom, h elérhetetlen?, A faszt. Már elértem. Nem volt nehéz:-))De azért büszke vagyok rá, igazából, amit akartam megkaptam, csak ugye jön az, h egy kis repeta??:-)))
Jól van csaj!!Már megint jobb kedvre derítettél, mondtam már, h bíjlak??
Na, de most már húzzál tanulni!!
Csók a vadaknak, főleg a nyulaknak és persze azoknak a szerencsétleneknek, akik vannak annyira bénák, min én
Hahahaha!! Kitaláltam! Társkeresőn keresztül fogok pasikat felszedni! és kiválasztom a leggyanúsabban normálisat, ha szerencsém van kéjgyilkos, így legalább még eccer.., mielőtt meghalok! Micsoda stratégia!!!
Asszem ezt szabadalmaztatom..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat