Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Nyuszi-muszi puszi

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Nyuszi-muszi puszi

Nyehű, nyehű.... nyüsz nyüsz...szenved, szenved...(na?! ez elég rossz volt, NyF?!)
Utálom ,amikor illyen nyehege vagyok. Úúgy mennék már, mint akit üldöznek, vagy seggbelőttek, vagy csak fiatal..Jé?!! Én az vagyok, vagy nem?! Csinálnék valamit, bármit!
Jajj, de nyaf nyaf hangulat, bleee
De! Holnap, holnap ,megyek, rohanok, repülök, szaladok és vége lesz a világnak!!!!!!
Ooolyan hetet rendezek, hogy mééég!:-))
Juditka már holnap délu kijön értem, oszt albi és vááááááááá, aztán kedden Canyon, aztán szerdán , aztán csüt vagy még kitudja, szombaton meg bulííííííííí!!!!
A lényeg a lényeg: dujván megünnepeljük, hogy vége a vizsgaidőszaknak és nem nagyon szeretnék jövő héten tudni magamról:-)))
Na, meg a másik, ami zavar, hogy picinyét megnőtt a pocim, ezalatt a hét alatt, mivelhogy semmidesemmit nem csináltam(kondi, mi?!:-)), viszont sok fincsiséget ettem, báár nem aggódom szét a nagy fejem, mert úgysenem lesz lovém enni..Vagyis lesz lovém, csak azt nem enni szánom..Ejjejj, ez a Maslow bácsi naggyon rosszul íjta, hogy először a fiziológiai szükségleteinket elégítjük ki..Vagy csak nem ismert minket a Drága!:-))
Szal a Kitkat egyre urrálesz rajtam, ráadásul a tivíben épp Antonius Clepoátrával hál, és naaaa, de gyerekek, ez nem ér!!
Csuhajjja, de csuhajja! anyúúúúúú!!
Vágjon már le valaki , vagyis üsssön le, na.
Rohadtul nem bíjok magammal, amikor ilyen vagyok! Valaki?! senki?!
Ja! a másik! Nyúlfarki Édesem! a pénteki okosság, amit kitaláltunk már egy kicsit szánalmas, unalmas, siralmas. Én ezt nem bííííjom!! Mikor hagyjuk abba?! Hát hogy ez kell a pasiknak, az csak a ti szegénységi bizonyítványotok, vagy az enyém?! Na. Még a végén irigykedni fogok erre a némberre, aki betolakodott az életembe..Skizo, ezerrel!!
Drágicám! Háááááát én olllan, de olllan nagggyon eszeveszettül , hogy csaknaaaaaa! de tényleg.
Ha ideérek holnap, arról fogok mesélni, hogy kedves, hőnszeretett, drágalátós Nyúlfarkimat mennyire szejetem és tisztelem, meg egyebek, mer' igényli. Én érzem. Süt a soraiból, hogy szüksége van egovolumennövelőre, mer' még a végén elfogyik kilóra, meg önbecsülésre, oszt ki fog engemet magasztalni és körülrajongani?! jóó, akad még pár, de ő a legjobb! Ezt meg is írta a Szentem! Annyira kis naiv!!:-))) de ezért imádom! Az a gyermeki ártatlanság a szemében..Iszonyú aranyos! De nem ragzom tovább, mi marad holnapra?! Igazság szerint, akár egy egész évnyi napló kevés lenne Őurasága méltatására!! De ezt el ne mondjátok néki!pszt
Szóval kérdem én:
Van még esély ,vagy jövő hét után vonuljak egyből gyogyiházba?! Vagy elég az otthonfelcsatolható kényszerzubi?!
Miiiicsoda fííling! Mekkora menő csajsza lennék mán!
Hijába! Aki mer, az a merő!
Haj, de fárasztó ilyen förmedvényeket írni....:-)))
Megyek is pihikélni, (ja, mi?! tomboldázok egyet Rushnyára)
Halleluja testvérek
Ma, kivételesen azon embereknek küldeném a puszijaimat, akik réám szavaztak, vagy írtak nekem az elmúlt két napban..
Asszem bátor vagyok. Ők meg csalódottak, ha ezt olvasták...
na, nee, tán még lelkifurim lesz, mer' normális vagyok (jó, tudom, ilyen nem létezik..)..Nem. Azér' lesz lelkifurim, mer' vki hitt annak a szarnak..ÓÓÓ, én lator! Hol a kés, hadd döfjem gyarló, erkölcstelen, kegyetlen, gonosz szívembe, hogy az megszűnjön dobogni, megszabadítva e csodálatos földi világot ördögi megrontójától!!Omen



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat