Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2004. december 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2004. december 15.

Húúha! Tegnapi zh volt életem egyik legvidámabb zh-ja. Komolyan már csak a sör hiányzott, elücsörögtünk, meg ordítoztunk volna sztem még egy darabig. Komolyság, már a tanárbácsi is sírt a végén a táblának borulva, hogy na nee..Amit mi ott műveltünk az utsó sorokban, hááát. Judit ú visított, h nem bírt karikázni, még az övét is nekem kellett. Mondjuk nem volt túl nagy meló, bár azért a jó hallás feltétel volt, mert ha öt sorral arrébbról kiabálják, hogy a tizes az bé, akkor azt akár cének is lehet érteni. Na majdnem volt ebből ütésváltás is, Kvazi meg Peti nem bírták eldönteni, h mit hallottak, de azért sikerült megoldani, kb 20 embernek full uaz lesz az eredménye, hajajaj!
Ma megkaptam, h nagyképű vagyok, de pedig nem is, csak tökéletes. Nem tehetek róla, így születtem:-)))
De persze megint tanulnom kellene, a holnapi zh-k már nem lesznek ilyen szívderítőek, de belőlük van vizsga is, úh szerintem.
Amúgy nem vagyok olyan vidám, megtörtént, aminek meg kellett, nem az igazi hepi érzés az biztos..
Ráadásul a reakcióval sem vagyok tisztában..
Juditkám szegénykém naon beteg, elmentünk tegnap sörözni, erre mit iszik, teát?!Ott már sejtettem, h nagy a baj:-))
Persze megint megkaptam tőle a magamét, h milyen béééna vaok, de már megszoktam, h leépít, mert azt hiszi, az nekem jó. De nem:-))
Ma déle már nagyon szemeztünk a pezsgővel, de még ellen bírtunk állni (jó az ellenállóképességem:-))), mert ugye csak holnap..
Igen nehéz ám, mert benézel a hűtőbe és azt mondja neked, gyere igyál meg, finchi vagyok! Igen komoly csábítás!:-))
Rem Jennyvel megint végigvisítoztuk a tegnap estét, mert persze tanulnia kellett vón, de kiakaszt még ennyi idő után is ez a nő.
Nanáhogy rám kell másznia, amikor épp telefonálok, és bele kell lihegni a telefonba, hogy gyere bébi, már úgy kívánlak...Ezek után magyarázzam szegény gyereknek, aki csak jegyzet miatt hívott, h normális vagyok?!Kösz Jenny. Persze azért volt jó kedve, mert megszervezte magának, h jó hétvégje legyen a kis szemét, ribi, bár most paráztatom, h itt maradok inkább, nem egyek haza:-)))
Annyira édi, nem bír bunkó lenni: Jól van, persze nyugodtan..
Hehehehe, és nem mondja azt, h húzzá haza B..meg!
Imádom!
Na elég a pofázásból..
Éljenek a nyulak!





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat