Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005-12-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005-12-13

Kedves Naplóm!
Muszáj elmesélnem neked, mi történ a hétvégén velem.
Nagyon jó volt. Először is péntek este feljött egy beteg kislány hozzám, nevezzük nevén Gabi, és az ő szintén beteg barátnője, Szilvi. Kimentem eléjük, mert nem tudták merre kell emnni. Sajnos az első pillanattól kezdve én is lebetegedtem. És olyanokat műveltem, mint ők.
Sírtunk, meg visítottunk, sőőt még szaloncukrot is ehettünk, mi szegény beteg kislányok.
Aztán hajnal felé félúton a lányok is ott járhattak..mármint félúton hazafelé.
Én meg az ágyikómban.
Szombatom is mozgalmasan telt. Délelőtt vártam. Nem Délelőtt rendet raktam, és aludtam. Délután pedig mentem Barátommal a Csodák paoltájába, ahol sok érdekes, színes és vicces dolgot láthattunk és próbálhattunk ki. Nagyon izgalmas teszteket is csináltunk, sőt Gábor falmászás közben még a térdét is beütötte szegény.
Miután majdnem mindent kipróbáltunk, sajnos a moziról lecsúsztunk, viszont annál inkább éhesek lettünk. Hazafelé még nem akaródzott egyikünknek sem mennie, ezért a barátom elvitt engem egy étterembe, ami nagyon nagyon tetszett nekem. Oolyan finomakat ettünk, és a pincérbácsik is kedvesek voltak. Maga a hely és nagyon hangulatos, igényes, és szép volt.
Testet – lelket emelő programnak bizonyult az evészet.
Este még átnéztünk ponyihoz és a többiekhez, akik játszottak autóversenyzős játékot.
Ott kicsit elbeszélgettünk, aztán hazamentünk. Aludni.
Vasárnap sokáig aludtunk, és hosszan ébredeztünk. Mire teljesen, addigra kész volt az ebéd. Így a takaíráts eltolódott kicsit. Azért este 9re végeztünk mindennel. Szerencsére közben jókedvre derített a muzsika, és olyan dolgok még, amik jókedvre derítik az embert, de most nem jut eszembe a nevük. Ja, meg van. A család, és a szeretet.
A hazafelé utam, mely gábortól az albérletig vezetett leginkább a hosszú, rettenetes, de van benne valami izgi jellzőkkel illethető. Főleg abban ha sötétben ne mtudod merre van az arra, és hogy vajon tartod-e még a táskát a szétfagyott kezedben vagy csak úgy érzed, vagyis nem érzed.
Tegnap meg , mint hétfő azaz hétvége meghosszabításaként megnéztük végre a pottert. A harryt.
Nem szeretek, mert hossszan lehetne taglalni mi jó és nem benne. A Lnéyeg , voltak részek, amik még engem is megnevetettek és amiktől meg fogtam a szék karfáját..Najó nem a székét. És nem is a karfáját…. Gábor kezét na.
Nekem bejövős volt. ÁÁÁÁÁÁnem.:)
Máról meg nem akarok még csak hallani sem, nemhogy beszélni.sztem ölég annyi, h Pest és a dugók. Tom, tom. Majd biztos belejövök, de ez még nekem kicsit idegkétségbeejtő. Rohadni egy 20 perces úton több mint két órát..
Ejnye no. Elbaszott ez a napom.
És még csak fél kettő.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat