Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Hello te lóó!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Hello te lóó!!!

Végem van. 60 oldalam van, begépeltem a cuccokat, most jön a fincsi rész, kivágós-beillesztős puzlis- összerakós szerintem.hehehehe
de persze idegennyelvű nuku,asszem inkább annak állok neki, mert 14 vmit vhonnan muszáj belerakni, és azt ugyebár lefordítani is kellene:-)))
ha már nyelvvizsgát nem adtok, fordítani tud vki?!
Szép az idő, csicseregnek a madarak, láttam, amíg átfutottam kaját venni, aztán asszem ennyit mára a Napocskáról:-(
Agyilag zokni, pedig most jön a véghajrá. Legyen már péntek, és lestrapáltan, égés Föld között hadd adjam má' le, a szükséges és elégséges feltételekkel (amitől ebben a percben még igencsak távol állok) drága Vacakomat, és hadd dobjak be egy pofa sert, vagy legalább vmi. nna.
Ölég hitvány lett a naplóm, de ilyen is lesz a héten, de no problem, mert jövő héttől már a zh-król fog szólni a fáma.halleluja!
Tudok élni!!!Isten éltesse a barmokat, akik arra ragadtatták magukat, hogy dipit szerezzenek vmi abszolút komolyságos dologból, mint változás és menedzsment, meg HRM és hasonló jópofaságok..
Tanárnéni, mondd már el, MIÉRT?! miért vagyunk erre kárhoztatva?!
Jó, jó. Semmit nem csináltam ez alatt az öt év alatt, de azért ezt mivel érdemeltem ki?!Igazán sokat tettem annak érdekében, hogy jól érezzem magam, az itt töltött évek alatt, ezért nem kellene így büntetni?!
Na nyavajgás vége, jöjjön, aminek jönnie kell.
Isten véletek, báránykáim!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat