Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Úúújra Veszprém

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Úúújra Veszprém

Haleluja, mamma mijaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
éééés úúúúúúúúúúúúújraaaaaaaaaa ITT!:-))
Mármint Veszprémben..már érzem a délutáni tavasz illatot!!
Mer' az van, hogy. Aluka 3 óra, utazás szintúgy, reggel 9kor már Jenny új szerzeményében gyönyörködtem, amit a héten sikerált bezerezni..Persze uggyanollyan, mint a többi 5, de ha 5 év alatt nem szoktattam le róla, már nem is nagyon fogom..Annyira Édi! Hót kómás, egész héten gályázott, ma is megy délután, de legalább a frizuja rendben, elslattyogott Zsoltikához:-))
Tehát marad édes kettes Juditkámmal délután, bár addig még szereznem kell a holnapi zh-hoz jegyzetet, meg tanulni rá, mert a pletyi party után kötelező jelleggel Kenyon. Jenny is jön melóból, asszem kicsinyét csúnyácska buli lesz:-))Sanyikát már délelőtt elkaptam, hogy este tudja, milyen zenét csináljon.
Persze csak óvatosan, holnap reggel 8kor zh.
Az élet nem habos kakajó azért ám, meg nem is kejj fel!
(tudom, tudom, a humorom..)
Szal, mert ugyan gép előtt ülök, de a vizözön meg utánam, mert semmmit nem tettem dipileadásügyileg, mer' csúnya vagyok és lusta..
De! Nem én tehetek róla! Voltam egyzser régszemélyiség micsoda tréningen, és ilyen szempontból kétféle ember létezik, egy tény és én a másik vagyok.
Az egyik az, aki szigorlat előtt két héttel, eltervezi, h mindennap megtanul 5 tételt, és így is tesz és szig. előtti este lefekszik 8kor és kipihenten elmegy vizsgázni..a másik, eltervezi, hogy mindennap megtanul 5 tételt, aztán majd holnap nekiáll, egészen addig, míg marad rá két napja, akkor éjjel nappal, aztán vagy elmegy és kegyelemkettes, vagy el se megy...
Szal ez vagyok én, és ezért most 3 nap alatt fogok összedobni vmit, oszt omen..Májusig meg még ezerszer átírhatom! Vagyis átírhatnám..Ha nem ismerném magam:-))
Jövő hétvégét akarok:-))
De már az is jóóó, ha hétfő lesz:-))
Most ezt megint minek?!
Jaj, sokmindenről akartam még, de nincs ihlet meg kedv, amit ugye állítólag venni kell...
Majd még lehet hogy



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat