Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Csodavárás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Csodavárás

Néha szükséged lenne egy emberi szóra. Néha szükséged lenne egy vállra. Néha szükséged lenne, akárcsak egy levélre, egy SMSre, egy hangra..
Néha nem érnek rá a barátaid, mert szerelmesek, szomorúak, dolguk van. Érthető.
és ilyenkor egyedül vagy. Körbevesz a kétségbeesés. Minden rossz eszedbe jut, ezerszeresére nagyítva. és ilyenkor minden rossz. Hogy ezt kellene csinálni és azt és amazt. Közben tehetetlenül létezel, és gúzsbaköt az értelmetlenség...
Na most megkaptam h nyávogok..Mert ez a "nyávogások napja".(Gábor)
Úgy hogy nem is nyávogok tovább, inkább ugatok: vau vau vau

Nna. közben fejlemények. Judit telózott lenne meló, lehet pultos kiszlány leszek. De aztán rájöttem, h erre nekem így annyira nincs időm, szal asszem átpassszolom Jennynek, de ez még majd kiderül, vagy beborul. Az agyam az tuti, mert most megyek megtudni, h hááát kőő e mennyi dógózóba gyüvő héttűl nyomdába nekijje íccaka, de ha nem, akkor aztán asszem marokra fogom Norbi fegyverét és bevégeztetem földi pályafutásomat, mint ember, gyerek, nő, húg, nővér, báty, öccs, haver, barát, unoka, uncsitesó, egyetemista, stb stb..Mennyi minden vagyok?!
és amikor már azt hiszed, hogy már elég szar a napod...:
nanáhogy nincs meló.:-)
Már röhögök, vagyis inkább vicsorgok, de még van folytatás:
rájössz, h kib..ott éhes vagy, egész nap nem zabáltál, elmész bóótba, veszel vmit, hosszú sorok a pénztárnál. Határozottan kiválasztod, azt amelyik a leglassabb. Megnyitnak melletted egy újat, de mire felfognád, mert hullafáradt vagy, már ott is sokan vannak, átslattyogsz egy másikhoz, mert okos vagy. Kiderül, tévedtél az előbb. Ez lassabb. Szőke Piri a pénztárban. Előreugrófogakat, rózsaszínre festett ajkak keretezik. Haja csúnyarondasárga feltupírozva kornyadozik, száradozik felkötve a feje tetején...és az az őszinte ostobaság, ami árad a szeméből, megkapó. és amikor ott vagy a pénztárnál és körbenézel és sehol senki, mert már az összes pénztárnál elfogyott a sor, képen röhögöd a nénit. Aztán pakoláskor látod, h vettél egy 10dekás franciasalit és 2 db zsemlét! Mert éhes vagyok..Dejó! meg nem is magamnál vagyok az tuti, de akkor kinél?!
Aztán végre eljutsz odáig, h rágyújts, már 3 órája tervezed, most akár össze is jöhetne. De nem. Mert az öngyújtód, amit oly büszkén mutogatol két napja, h milllyen ééédi, cssütörtököt mond. és itt már nem történhet semmi..Dehogynem! Elered az eső! Mert nem a hó, hanem ez a híg jég! Befonnám a hajam. De jön ákos, elkap egy keringőre, és megment! Megyünk mingyá pizzázni! Kösz Ákos! Szerintetek nyers lesz a tészta, vagy romlott a cucc a pizzán?!
Nekem már mindegy..




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat