Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
habala habala hablabla bala

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
habala habala hablabla bala

Biztos már voltál úgy te is, hogy nagyon vártál egy telefont, egy smst valakitől..Te nem akartál írni, hanem csak úgy kapni Tőle, hogy tudd, rád gondolt...Aztán mindenkinek telóztál, haveroknak, csak hogy történjen valami, de a várvavárt hívás, üzi nem érkezett meg...Pedig meeeennyire jól esett volna!!
nyahúúúú! és most képzeljétek el, kedves aranyos Gyogyeszt, ahogy várja a csörgést, csörömpölést, úgy hogy nincs is kitől várnia!!
Ahogy Dzsí mondaná: szánalmas szánalmas..
Szal este körteló csajoknak, haveroknak, de mindig csak ürességet éreztem, mikor leraktam..és igazából nem is tudtam volna senkivel beszélni, aki..Vágjátok!
Még mielőtt teljesen leépítettem volna amúgy is mostanában hiperérzékeny lelkecskémet, beslatyogtam tesóhoz és hatalmasat dumcsiztunk, Öccsi is bejött közben, persze egyből megkaptam az osztást..jólesett. De tényleg. Magamhoz tértem kiccsit.:-))
és igazolták réges rég bennem élő gyanúm jogosságát, miszerint nem én vagyok hülye és finnyás, hanem a pasik nyálasodnak, buzisodnak el mostanság. Már egyszer régebben leírtam, milyen egy pasis pasi, elsőként határozott (legalábbis annak látszó:-))..
Na de ne merüljünk el a témában..De a lényeg, h nem én tehetek róla, h nem jó nekem senki, és ennek örülök, bár ugyanott vagyok, ahol a fal adja a másikat és még örüljek, h ha nem fáj.:-))
Teljesen egészséges, normális, felnőtt (?) nő vagyok! Hát olyan nagy igény egy teljesen egészséges, normális felnőtt (?) pasi?!
Gondoltam rá, hogy átírom az ALomat valami ilyesmire:
Érett, komoly gondolkodású nő keresi hasonló felfogású, romantikus férfi társaságát tartós kapcsolat, gyermeknemzés, családalapítás céljából. jelige: Kalandorok kíméljenek!
Aztán rájöttem, hogy a fényképem talán nem elég hiteles ehhez a szöveghez, így letettem erről a tervről, bár tutti ezeregy százalék, hogy csak úgy özönlöttek volna a jelentkezők..
Na, jó. Csak azért nem annyira, mert akinek tevéje van, az naggyon gáz ember nem lehet..Ez most szar volt. De szerinted?!
Jaaa!!!! és leuncsizták a naplóm!!!
Hát én úgy, de úgy!! , hogy majd' elsírtam magam!! Ennyire lejönne?!!
Akkor akár:
Ma nem történt semmi különös.
Matek:4es, töriből szerencsére nem feleltünk, mert a tanár beteg volt, angolból meg már nem volt idő, mert rövidített órák voltak..
De holnaptól SZÜNET, bár nekem mindegy, mert beteg vagyok, tüdőgyuszim van, és egész nap csak itthon fekszek és uncsizok! Úgyhogy írjatok!!
Istenments! Nehogy! ...
Szal uncsi vagyok, hüp hüp, pedig rohadt szófosásom van, mert már hiánycikk Jennykém rettenetesen, akivel végig lehet pofázni a napot a semmiről, meg Judit is, meg a Green doki is, jólesne már látni, meg egyéb, kicsit sem szívnám mellre, ha újra lenne..
Csóközön: Jonnak!
Fekának! (látjátok? csak úgy magamtól is eszembe jut ám:-))
Zityinek, akinek rem minden jól ment ma..Gondolok rád!!
Meg a tevéknek, akik nooormálisak, meg akik nem, akik egy púpuak, és akik nem. Azoknak, akik szénát esznek, és azoknak, akik hamburgert. Azoknak, akik hitvesek, azoknak, akik nem....
Finom csók egy pasis pasinak ( egy csak van a TTC-n!:-))) (persze, perszehogy van:JON!!
cuppanós NYF-nek, bár már így is elég nagy az arca...Azt hiszi a Picinyem, h Maffiavezér! Azt hitted?! Tényleg?! De Ééédi!!;-)) (Ugye most imádsz?!:-)))
Nna. Ne sírj! Gondolj arra, h félre lehet húzni....!:-))





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat