Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. március 29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. március 29.

Budapest budapest
Te csodáááááás!
Kár, h már megint nem láttam belőled semmit. Pedig én akartam sétálni, de tényleg!
Ettől függetlenül a húsvét olyan volt, amilyenek kell lennie:
Kellemes!:-)) Áradozhatnék, de az cöppet szem lenne szipmatikusz, így maradjunk annyiban, h hétfőn például- némi költői túlzással- 3 pasi leste minden kívánságomat. Olyan királylányos fílinges, bár belül szégyenlős, de csakazértis flegmázós:-)))
Ja, és nyertem is! Merthogy belőlem lett előbb elég!!:-)
Nem mintha ennek örülni kellene, de ez van. Annak meg mégse örülhetek, ami nincs!!:-))
Ja, és olyanok is voltak, h sikerült magamat adnom, ami nem biztos, h jó pont, de jó érzés volt végre leszarni, és azt csinálni, mondani, ami jön. jóóó, néha jobb lett volna nem, mert bölcsebb maradtam volna, de megtehetem, nincs agyam. Erről!
Hát gyerekek! Úgy tört elő belőlem a NŐ, mint JuJJingéknál az olaj! Egy-két énem van, amit úgy istenigazából utálok, és ezeket a legnehezebb irányítni! Belül üvöltözik a józan eszed, h pofa be, de neeem, még véletlenül sem. Hiába minden! én is csak egy N vagyok:-))
De hál isten,csak ritkán...De legalább teret engedtem emberünknek, h bebizonyítsa, mekkora toleráns és korrekt, annyira, h az már nem emberi, ezért inkább zombulásra és agykapacitáshiányra, illetve "jó,nemgond,csakhagyjálmárbékénéshúzzahalálfaszára" jellegű hozzállásra tippelek.
Aztán meg szerettem volna kitérni egy-két dologra, de azt hiszem , a határtalan fantáziám, az út hosszúsága, és a közbe közbe elszunnyadásból fakadó álomképek alkotta nem túl szép, de nem is túl valóságos agyszüleményem eme realista, túl lágy, ahhoz, h túl kemény legyen világban nem állna helyt.
Hát, jaa. Mert én amúgyis egy TÚL vagyok. De legalább sokkal több érzelmet látnak belém, mint ami valójában, és sokkal érzéketlenebbnek hisznek, mint ami valójában. Cseles, nagyon cseles.
De ,ááá, nem.
Viszont úgy döntöttem, nem engedek semmiféle ráhatásnak!
Azt írok, amit akarok, tartson bárki bármilyennek, akinek meg nem tetszik, az mondja az arcomba, vagy levélbe. Sunyulás meg nem érdekel.
és a nagy felfedezés:
A sarkvidék mászók után a kindertojás figura készítők a legelvetemültebbek.

Nyuszi hopp, nyuszi hopp
máris egyet elkapott!

Egy fontos dolog! pénteki naplómban kissé elragadtattam magam. Nem figyeltem arra, amire pedig kellene, a női érzékenységre. Bár biztos vagyok benne, h semelyik szőke nő nem vette személyeskedésnek az ott írtakat, ez csak egy rossz szóhasználat volt, elnézést kérek érte. Mivel átírni már nem tudom,azért elmondom, mit értettem ezalatt, és vegyük úgy, hogy a szőke nő helyett plázacica, vagy -ahogy Gettó mondaná- puncivirág, stb megnevezés az illetékes. Megértésüket előre is köszönöm.

na. Helyreraktam Judit, nemsokára jön Jenny. még szerencsi, h hármunk közül vki mindig jól van annyira, h a másik kettőt összerakja. Mi lenne, ha nem? Még 3 is bőven elég belőlünk, nem hogy sokszor 3?!
és miért nem otthon szundikálok szépeket álmodva, nyálcsorgatva, mosolyogva?! Mert paripaarcú- a tehetséges- egy vele egyszintű tüneménnyel éppen angolozik. Az ne érdekeljen senkit, h már 8szor volt nyelvvizsgázni, abból 3.ra lett meg az alapfok, ami valljuk be, nem egy wasistdas, és középfoknak még csak a közelébe sem ért, úgy hogy anyukájak angol tanárnéni! Ne vicceljetek..
Szóval arra a két fejre és hangra elaludni olyan lett volna, mintha Freddyvel összebújva aludnék el. Inkább bambázom a tevéket..

Jon! Gratulálok és sok sikert meg türelmet!:-)))




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat