Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. április 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. április 15.

Máris itt a péntek. Túl hamar. Még egy hetet el tudtam volna itthon lenni. Pihi, meleg kaja, család, nyugalom. Minden, amire most szükségem van. Visszamegyek Vp-be és jön megint a pörgés, nem alvás, nem evés, meló, buli, káosz. Öreg vagyok én már ehhez:))
Valamit érzek - az a gyomorgörcsös fajta-, h történni fog. Még az a szerencse, h az ilyenfajta megérzéseim csak ritkán jönnek be, bár akkor nagyon. Neee:))
Most meg készülődés. Kimentem a házikómhoz, ahol a nyarakat szoktam tölteni évek óta. Miket nem találtam!! Elveszettnek hitt cédék, parfüm, még a szandim is előkerült, meg olyan dolgok…!! No meg az igazi, kézzel írt naplómat, amit még 14 évesen kezdtem írni! Lesz mit olvasnom az úton asszem;-) 2003ig az összes pasi, buli benne van, aki/ami számított valamit, tök izgi;))
Szal készülődés, vasalás, valaki?! Senki?:))
Bezzeg kindertojt azt bontanátok, széép egy banda!:))
Mit is, mit is..Jaa, tegnap elkezdtük nézni a Solarist. Persze tesómék behülyültek, folyamatosan nyomták a barom szövegüket, szegény George Clooney-t fikázták, persze.
Úgyhogy feladtam, jött a Brian élete. Merthogy én, gyenge idegzetű – tudom, szégyen, de bevallom- még nem bírtam belőle végignézni 10 percnél többet, és bátyámnak nagy fájdalma, hogy még nem tudta velem végignézetni.. Most a sors könyörült meg rajtam, lefagyott kicsit a gép, én meg kapva kaptam az alkalmon és gyorsan elhúztam szunyálni)
Biztos hagytak.:(
Na, jó. Ami nem megy, azt ne erőltessük, úh:
Szesztok:))
Hajjaj! Már csak 1et kell aludni! Komolyan, mint a kisgyerekek, amikor a karácsonyt várják!:))
Puszek annak, aki igényt tart rá

Lökött vagy, Kedves hitvesem, de ezért imádlak:))))
Zityi! nagyon igazad van!! Te vagy a királylány:)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat