Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2007-09-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2007-09-18

Banyek. Annyi de annyi mindent írhatnék.
Hogy persze erős vagyok, meg kemény, de mindkét hétvégén olyat műveltem le. Első hétvégén Gabival szemben engedtem meg magamnak olyan stílust, hogy szegény köpni nyelni nem tudott, most hétvégén meg Anyuval tettem ugyanezt. Kurva szar érzés volt, hogy ennyire kiborultam és képes voltam ezekre, és ezek döbbentettek rá arra, hogy nem és nem omlott össze a világ, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy belevessem magam a érzelmekbe és elhagyva magam mindenkit ellökjek magamtól.

Fáradt vagyok. Holnap megyek Judithoz. Aztán meg Bogiékkal találkozom. Szombaton meg Veszprém - Niki aggódik értem:). Péntekre is még biztos lesz valami, remélem, ma alszom. és Levivel is jó lenne találkozni, remélem majd jelentkezik és kitalálunk valamit.
Judit kismam fontos, hétvégén ugysenem, a többi időben bármikor.

Ezt nem lehet másként. Hiába, a gondolatok maguktól jönnek, a mindennapok Vele telnek - csakugy mint rég, de mégis máshogy - és ha épp megfeledkeznék egy perce - ami nem lehet, hisz bocsánat a hasonlatért olyan mint a fogfájás: folyamatosan érzed, nem tudod nem érezni - ott van a kulcscsomón, a telefonon, a cigizésnél - nincs még új öngyújtóm:) - és csak annyit tehetsz, hogy lecsökkented az esélyét, a mélyebb belegondolásnak.

A jó dolgok nemcsak úgy történnek az emberrel!! Ha nem csinálsz semmit, nem történik semmi. Magadnak kell jólérezni magad a saját bőrödben, más nem tud boldoggá tenni. Ahhoz csinálni is kell valamit, és nem várni, hogy "történjen" jó. Bármit, ami jó neked, vagy ami jó másnak és akkor neked is jó lesz.

Egyre jobban sajnálom, hogy vége lett. bár be kell látnom úgy nem voltunk képesek felülemelkedni önmagunkon.
Tudom, türelmetlen vagyok.. Akkor is muszáj látnom, ha szar.. persze csak elbódulva merek töprengeni.. vagy otthon bőgve, szétesve, ami miatt érthető is hogy jöttem vissza pestre..

Dolgozni kellene.. most épp lenne miket..
Összekapom magam, hejehuja..
3-kor meg szállodába megyek, jajjdejó..
erről jut eszembe, 1 hét alatt 3 kiló májnusz?!
fasza, és úgy tűnik szervezetem egyelőre nem is fogja engedni, hogy visszahízzam.. éljen..






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat