Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Orchidea

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Orchidea

Gondolkoztam. húúúú:-)
Butaságokat írtam pénteken. Rossz szempontból néztem a dolgokat.
Hogy nem csináltam semmit, ez baromság. Pont hogy azt csináltam 5 éven keresztül, amit nagyon kevesen és nagyon kevés ideig engedhetnek meg maguknak: azt csináltam, amihez csak kedvem szottyant. a legtöbb embernek olyan kötelezettségei vannak, melyek miatt nemhogy évekig, de még hónapkoig sem tehetik azt, amit csak akarnak. Jó. Nekem is ott volt/van az egyetem, de valljuk be őszintén, nem sok mindent kellett tennem, h meglegyen. és nem csak azért, mert könnyű, igazából nem is olyan könnyű. Szerencsém volt, meg talán a józan paraszti eszem is segített néha néha. Igaz, sok mindent tehettem volna még, aminek most vagy később nagy hasznát venném, de akkor rengeteg sok élménnyel lennék szegényebb, amik alapvetően befolyásolták életem, azt, hogy most ilyen vagyok, amilyen. hogy milyen, az most hosszú lenne. De nem hiszem, h sok szégyenkeznivalóm lenne. Másrészt meg még nem késtem le semmiről. Még bárki lehet belőlem, előttem az élet!:-))
Nem bántam meg semmit, és ennek nagyon örülök.
Most(!) úgy érzem kipihent vagyok, tele energiával és kedvvel arra, hogy igen, végre elkezdjek úgy élni, ahogy..Hogy is?!:-)
hát úgy. Mindjárt február, megyek gyakorlatra, aztán dipit is folytatni kell, melót keresni, nyelvet tanulni, közben ott a suli is.
A vizsgaidőszak mindig egy kritikus része az életnek, amikor van ideje az embernek arra, h elmélyedjen a depiben, v az élet értelmetlenségében. és ezt nagyon sok embertől hallottam már. Nekem most sikerült pár nappal megúsznom. Bevallom, megijedtem, mert az ilyen jellegű "válságok" hetekig, hónapokig el szoktak nálam tartani. Mert ugye vagy élvezem az életet, vagy nem. De mindkettőt nagyon. és azért ez elég strapás. Most csak létezem, jól érzem magam, de nem úgy, h közben mindent kizárok, ami kicsit is kötelező, vagy kellemetlen. Hatalmas takarítást és rendrakást rendeztem ma, aztán meg tanultam, és még fogok is.
Tegnap nem volt jó a TTC, és ki tudtam volna törölni a pénteki naplóm, ki is töröltem volna, de aztán teljesen taccsra ment az egész TTC és így nem tudtam. Jobb is.
És nem vagyok senki. és igenis és nem!!:-))Szal a lényeg, h ha mi nem becsüljük magunkat, senki nem fog, és nem szabad senkitől, semmit elvárni, mert magunkért mi vagyunk a felelősek..
ANYÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! MÉR' TESZEK ÚGY, MINTHA KOMOLY, ÉRTELMES FELNŐTT LENNÉK?!!
Rúgjatok má' fejbe!!!!!kösz. OOOLyan szinten gááááz, amit művelek, h hát no de no. Annál bénább dolog nincs, ha az ember túl komolyan veszi magát!! Az annyira trééé!!
Szal akkor inkább a pénteki buliról vázlatosan: naggyon jóóóóó volt, már igényeltem, jó volt a zene, jó volt újra mozogni, jó volt, h őszilézhetek és mégis szuper a buli, jó voltam én is:-)), na és Tommybébiről ne is beszéljünk, mert hogy az ember tuti, h egy isten! Valaki nem nézhet ki csakúgy ennyire jól!!!!hihetetlen, hihetetlen! Az pedig, h 18 volt a felső korhatár és minket véletlenül beengedtek és h a kicsik nem tudnak táncolni még bogyikával sem és h jók voltunk és mindenki velünk akart denszelni (ami mondjuk nem nagy érdem, de hát vén róka még a füle botjának is tud örülni....) ezek mind csak emelték a jóhangulatú est fényét.:-))Na, jó, azt nem tudtuk meg, h mostanában h táncolnak az emberek a bulikban, azt sem,h normális helyen égés lenne-e, amit művelünk, de bemelegítésnek tökéletes volt. (még ma is lázonganak izmaim..Egy masszírozást valaki?Senki? Dehogy nem! Köszi, köszi Drága..:-))
Sok sok puszika mindenkinek
külön cuppanós Fekának és Jonnak, mert megérdemlik és igénylik is és mert csak.
Persze nyulakról nem feledkezünk meg ám!
És Kedves Púposról senem, neki meg azért,
mert már elmúlt tavaly!:-)
Nyúlfarkinak meg mert OOlyan Édi, oolyan tündi-bündi lehet, amikor aerobicozik
Tsótsány
Ja, és a cím az onnan jutott eszembe, h mondták az okosok a tévében, h az orchidea a legerotikusabb jelentésű virág és a kisgyerekek ne adják anyukájuknak ám! Ezt jó tudni. Hülyén haltam volna meg...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat