Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. január 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. január 12.

Ma úgy keltem, h nem akarok embert látni. Aztán belenéztem a tükörbe és arra gondoltam: ők se engem.
Hajam vmi förmedvény, már nő. Hullafehér arc, mint mindig, mert szolitól olyan sárga leszek, mint egy kínai (aranyosak, meg minden,csak háát...). táskák, feketek foltok lassan tünedeznek..
Szal ja. Adtam a hangulatomnak, iskoláslányos cuccot húztam és nekiindultam vizsgázni..Köteg gépfegyverrel a zsebeimben, amikkel persze nemhogy semmire, de mínuszba mentem..Spongya rá(:-)), bár nem igazán akarok mégeccer vizsgázni ebből a mocsokból.
Tegnap megjött Paripaarcú! Ha már az agya nem, legalább a szíve nagy Szegénykémnek. Azt mondta, ha sikerülnek a vizsgája, az IV csekk árát (500HUF) felajánlja az árvízkárosultak megsegítésére!Ez megható!Főleg tőle, aki a menetjegyet hypózza, h többször fel tudja használni. Bár most tragédia történt, mert nem működött az automata a buszon és a sofőr bá eltépte a frissen vásárolt
jegyét:-((
Éppen akkor értem haza, mikor Katit osztotta, h milyen könnyű neki, csak döglik, meg bulizik és mégis megvannak a vizsgái, ő meg heteket tanul egy vizsgára és még se nem. Milyen nehéz ez az ájfor OKJ!Nanáhogy. Csajok már csak bambán bámultak maguk elé, én még friss voltam és elmagyaráztam neki türelmesen, h akinek van AGYA, az kevés tanulással is meg tud csinálni nehéz vizsgát, akinek meg NINCS AGYA, az sok tanulással se tud megcsinálni könnyű vizsgát. és még meg kérdeztem,biztos, ami bizos alapon, h Felfogtad, Kedvesem?
Mire ő: Nem. ezt most én nem értem.
Itt adtam fel. lehajtottam a fejem és szomorú lettem.
Annyit mondtam még, h Édes, most húzzál el gyorsan innen a rákba.
Vmit megérezhetett, mert lelépett. Ajtócsukódás után még 5 percig néztük egymást a csajokkal. Ez már nem vicces, hanem szánalmas.
Nem lenne vele semmi baj, ha nem hinné magáról, h okos!!!
Amúgyis utálom a nagyképű embereket, pláne ha nincs mire...Hagyjuk. Két hétünk van, h rákészüljünk megint a fejére, ami inkább már fúj.
Egyébiránt nyugaton a helyzet változatlan. Kitt is van meg katt is.
Méghogy elég volt ez az idő, h kibulizzuk magunkat!Soha!:-))
Nem mesélem el, h milyen könyvet olvastunk tegnap Jennyvel, az biztos, h sok új dolgot megtudtunk. pl. h a hónaljszőr az trendi. Kigondolta vón??és ezen még reggelig sem bírtuk túltenni magunkat, na és azok a képek!áááá, a végén már Jenny úgy hajította el a könyvet, mint egy kutyanyál áztatta labdát..phephe
Megyek haza holnap. Úgy tervezem, h maradok legalább 5 napot! Merthogy anyúú igényli, én meg annyira nem, de hát ja. Nehéz, ha az ember hozzászokik az önálló élethez. Mert nem szólnak semmibe bele, persze, csak mégis.Mégis ott vannak. Teljesen más az életvitelünk (mármint a családnak és nekem) és így nehéz. Mert én aludnék este 10kor, ők hajnali 3kor még fennviribölnek..meg ilyenek:-)))Komolyan még én vagyok a legnormálisabb köztük!Pedig aztán..
Nem baj, talán ott kicsit enyhül a pöröghetnék, meg ezt meg azt csinálhatnék...
Igen melankolikusra sikeredett a naplóm, de vhogy vmi van, fáradt vagyok, pedig aludtam, bár megint álmodtam:-))
Kicsit le is hűlt, már az őszi kabát van rajtam, tegnap még elég volt a tavaszi..Igaz, jan 12hez képest még mindig jó.
Hogy most nem küldök puszit senkinek, az hót sicher.De.Mégis.
Bárkinek, aki úgy érzi igényt tart rá, meg a cápáknak és Oscarnak
(már rég láttam ,asszem otthon megnézem újra:-))
Szép napot Polgártársak!
Könnyes búcsút vettem Judittól. Elment. Nem tudom, h fogom kibírni nélküle annyi ideig...Meglepődtem. még ő is hüppögött...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat