Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. február 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. február 14.

Ettől az ostoba naptól teljesen függetlenül az az érzésem, h kell egy pasi. Aki mellettem van, aki szeret, aki imád, aki nőnek néz (és nem le), aki blablabla..
Ezen felül ennek a pasinak rengeteg sokfélének kellene lennie, meg rengeteg sokfélének nem, de most nincs kedvem mégcsak leírni se. repüljön az ölembe! most.
Na, jó. ha már ennyire érdekel, akkor mondjuk annyit leírok, hogy legyen olyan, mint NyF, csak legyen veszprémközeli, ne beszéljen olyan sokat, és icipicit legyen oda értem, meg ha már , akkor nem baj, ha kicsit nagyobb is, h jobban át lehessen két kézzel ölelni a nyakát..(:-D Imádsz?!)
Szal most ez a hangulat uralkodik rajtam, no meg a kibaszott láz és fejfájás..De jó lenne, ha vki ápolgatna én szegényt!hüp hüp
Jó lenne vkihez tartozni..és tudjátok mit?! Ha Judit ölébe pottyanhatott, akkor akár az enyémbe is, nem?! Most majd úgyis megyek bulizni, normális bulikba..Bár ott nem pasizni szoktam..
Addig meg hiszti van.
Hétvégém egészen jól telt. Beszélgetem az ismerőseimmel, elteázgattunk, és megvitattuk az élet dolgait. Szeretem, h ilyen kedves, aranyos emberek ők. Aztán egy nagyot aludtam, Alvómacim társaságában, vasárnap reggel pedig frissen ,fitten ébredtem. Jó érzés volt az is, h szerettel fogadtak, és látszott, h kedves barátom nagyon örül neki, h még maradok kicsit. A hazafelé út pedig egyenesen csodás volt.
Puszi nektek, emberek
szeressétek a gyerekeket
Na?! Azért, tudok én is rossz lenni, pedig nem szoktam!:-)))

Jajajaj, el is felejtettem ,pénteki fantasztikus sorozatom folytatódik. Mert ugye azegy dolog, h halálos szarul vagy, jól van megérdemelted, meg meg is érte, legalább most nincs katkat, csak másmilyen..Szal az van, h Kati albitársunk bejelentette, h márc 1től felvették koliba, szal sürgősen keresni kell vkit, mert nem akarok belegondolni, mennyi lesz úgy az albi, h 3an maradunk..
Még várom a fejleményeket, amik bántanak.
Ilyenek már meg sem lepődök, h eccerűen nics egy rohadt ember, a világban, akinek én kellenék, és aki nekem?!!!!!!!!!!!
Nyaf. Mondtam ,h hiszti van
és az ALomat is kitöröltem..és nincs kedv újat írni.
A héten talán megszáll az ihlet..
és mégis mozog a mozgalom..
Holnap megyek melózni, reggel 6tól 10ig, oszt kettőtől délu 6ig...Ne kérdezzétek, strichelni fogok..Nem biztos, hj ó lesz egész nap az utcán, főleg így enyhén betegen, de hát jaa. Igazából azt sem tudom, van e időm nekem melózni, nem lennének e egyéb dógaim ,de szarok bele..Ha hívnak megyek..Bárhová, bármikor...
Húú, ez azért erős volt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat