Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Még mindig?!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Még mindig?!

Komolyan kezdem élvezni!:-))
Már tegnap foglalkoztam ezzel a témával, és elég nehéz nem úgy, ha folyton csak kapod..De befejeztem, mert úgy vettem észre, csak olaj a tűzre. De ha valaki tudja a tegnapi kérdésre a választ, legyen szíves! Kukaberciként állok, és sííjok!:-))
De elég is ennyi.
Amúgy pörgés van, meg kat!!
Az van, hogy igencsak fincsi hétnek nézek elébe!
Mert alapból úgy kezdődik, h éjjelente meló. Ez még oké, aztán folytatódik azzal, h ma megyek a Céghez, és okos emberekkel, mérnökökkel, egyéb, nálamnál rengeteg szinttel értelmesebb emberekkel fogok dumcsizni arról, hogy ugyanmár mizu. Merthogy az van, h két hét múlva le kell adni a dipi nulladik verziójának nyers változatát. (mer' lesz 0., 1. és egy végső verzió) Szal a héten muszájban azt fogom irogatni, no meg kiderült két db órám van, de ezekre kénytelen leszek bejárni..Azaz, szunya nemigen várható, no de fiatal vagyok, meg mamut és mindent kibírok!:-))
Meg legalább erőm nem lesz mégcsak a gondolatszintig sem eljutni, h jaaaj dejó volna, haaaaaaa esetleg bulíííí, vagy netalán mááás.. Merthogy idő nem sok, annyi se lenne semmire, ha esetleg energijja valami oknál fogva mégis fogyatlanul zubogna ereimben.. Bár ha behülyülök, akkor aztán néhány nap alvatlanság nem állít meg!!:-))
De ez még a jövő, mint márc 7is, ami rettenet várok, mert leadom Vackot, oszt irány fodrász, vásárlás, ahogy egy Nőhöz illik!:-))
Még mindig gondba vagyok a színekkel..Most ott tartok, h többféle szép barna, természetesen nőies.:-))
Persze ma is adtam a kultúrának, megnéztem Penge 3at! A bácsi jó. A többi, hááát, naa. Végig nyüglődtem.
Hirtelen ennyi, nagyon fáj ám ez nekem...:-((
folyt, ha lesz mit, meg mikor ( Már megint 3 óra!) ki bírja ezt!
5 éven keresztül utazgatni ennyit! Szép szép a Balcsi, de amikor fel tutod már sorolni az északi part falvait, városait egymástkövető sorrendben, akkor az már, naaa.
NyF örülök, h már ilyen jól vagy, sőőt már tuti szuperul is nézel ki!:-)
Cuppanós a nyulaknak és a teknősöknek, akyanak különöst és az összest, aki nemtom miért bánt..




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat