Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Jövő...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Jövő...

Most, h sikerült lerendeznem magamban a dolgokat, és szeretet, béke, harmónia és nyugalom van a lelkemben (:-)))), eszembe jutott a jövőm... Hogy ugye, mit is akarok én? Mert hogy eddig igazából csak folytak körülöttem az események, én meg sodródtam, és sok beleszólásom nem volt, meg mondjuk nem is érdekelt:-)))
Ált suli, jó tanuló, tehát gimi. Első komoly hiba, mert gimis érettségivel kitörölhetem a popomat..Gimi, tehát egyetem. Semmi extra, mert B lusta és pontokkal megy, nehogy má vmit tegyünk magunkért!! és most itt vagyok és lassan végzek és most már tényleg dönthetek.. Bár számomra egyértelműnek tűnik, vagyis logikusnak. Ha tisztességesen akarok élni, akkor fogom magam dipi után elvállalok egy gagyi logisztikus v hasonló pályakezdős melót, csinálom egy évig, h a szakmai tapasztalat meglegyen, félrerakok egy replőrőjegyre és 1 havi éldegélésre való lovét és nekimegyek külföldnek, vagyis megyünk, mert úgy buli, ha az idíóta trió együttnyomja.:-) Ott elvállalunk vmit mosogatás, gogo táncos, tökmindegy mit. Oszt félév- év után haza, és akkor neki lehet állni olyan melót keresni, amivel már vmit el lehet érni, és ami miatt érdemes volt ezt az öt évet végigbulizni:-))Semmi extra, talán reális is..De majd kiderül..Ja! Azt meg eldöntöttem, h tudatosabban fogok élni,nem csak úgy bele a nagyvilágba, hanem tényleg. pl karácsonyi ajándékom helyett elmegyek egy nyelvtanfolyamra. Márciustól meg keresek vmi laza melót, csakhogy szokjam..Sőt! még sportolni is fogok! Ma már el is kezdtem.
Amugy készen vagyok, egész nap tanultam!!!! Bár volt jó része, amikor slatyogtam át Judithoz a fél városon sorra jöttek a jópasik..Tuti, h napenergiával működnek, ha jó idő van, mindig megjelennek! Gondoltam kirakok gyorsan egy plakátot, h casting nálam ma este 06/70..., de nem volt filcem.:-(
Szal kedvem szottyant,h este lenézzek Mythosba egy kis nézelődésre, vadászgatásra de nem szabad. pasikból is elég egy időre, bár ahogy magamat ismerem, nem lesz túl hosszú ez az idő..Meg a mindenféléből. Úgy elsejétől ma volt az első napom,h semmit se csináltam.., a hetem az úgy telt, h akkor nem ittam, stb., amikor aludtam, szal asszem elég lesz...Muszáj visszafogni, v legalább ritkítani kicsit a dolgokat, legalább februárig..
Hm. Most felhúztak. Nem hiszem el,h nem lehet megérteni amit mondok!!!! 31 éves ember nem ért magyarul, v csak szimplán süket???
grrrrr, mondjuk eddig kedves voltam, de ma megkapta, ha ezek után se hagy békén, megveretem, az tuti. Főleg most,h már tudom, h ezt le lehet rendezni magunkban. Jó, persze, azért vhol megértem, sokat lógtunk együtt, de már szeptemberben..áááá, hagyjuk. Tényleg nem kellene pasizni mostanában..Aztán megint hisztiznék,h miért nem hagynak békén???:-)))
Na megyek, kajolok vmi fincsit..Oszt tanulok tovább, bár rájöttem, ez nem kétnapos tárgy, legalább négy és az a hétfő már nagyon itt van, nem baj, majd legközelebb..:-)))
Kellemetes hétvégét a zidiótáknak és családjaiknak!
Puszika a pocikra ( persze csak a fiúkéra;-))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat