Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. február 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. február 1.

Még mielőtt bármit is:

BOLDOG SZÜLIKÉT NEKED, DÁRGA FEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tehát infantilissimo.
Na jó. az álmom nem volt annyira gyerekes, sőt..Luxuskurvák voltunk, de ezt inkább nem részletezném,..nem történt semmi "érdekes", még előtte felébredtem és kiröhögtem magam:-)), ráadásul este Szörny Rt.-t és Cápamesét néztem, így nem is tudom, honnan jött ez nekem..;-))
Szal reggel az olyan volt, mint régen..Anyu épp akkor érkezett meg melóból, amikor Öcsim meg én készülődtünk..Apu csinálta a reggeliket, Öcsivel a fürdőn veszekedtünk, mert igaz, hogy kettő van, és ez trendi, de ha az egyikben vki fürdik, a másikben nem lehet:-))
Ott imádtam meg ezt a napot, amikor Apu odaadta a becsomagolt tízóraimat két puszi kíséretében,itt jelent meg a kaján vigyor az arcomon, ami még kitartott és növekedett, mikor a buszmegben a pisisek hógolyóztak és csacsogtak..Mint ahogy én is, 10-15 évvel ezelőtt..Aztán mikor a buszon a farsangi buliról kezdtek dumcsizni, legszívesebben megölelgettem volna a csipeteket, de visszafogtam magam, és csak mosolyogtam..Bár már így is gyanúsan méregettek, h minek örül vajon a néni..:-))
Isisek le, idős, nagyon ráncos, de szimpatikus néni egy hölgy társágában fel..
Nem is figyeltem, egyszer csak meghallom a 100éves néni hangját, ahogy halál értelmesen kifejti, hogy ezek a társadalmi osztályok közötti különbségek ugyanígy vannak/ voltak, mióta a világ világ, és amikor ő gyerek volt, és mezítláb rohangált, a pór nép művelte a földet és "szegénységben" élt, de mégis boldogan..és a földesurakról, bárókról, csak hírből hallottak, eszükbe sem jutott magukat hozzájuk mérni..Ma pedig csak annyi ehhez képest a különbség, hogy itt a televízió és az egyszerű nép rájött, h akár máshogy is lehetne élni..és?! Ettől jobb valakinek?!
Ebben a témában el lehetne merülni, lehetne vitatkozni, de neeem. Annyira megfogott, hogy egy sokat megélt, bölcs asszony, ilyen tisztán átlátja és felfogja és...Őt is megpusziltam vón legszívesebben!:-))Nemtom, mi lelt, pedig a hétre nem is írta a horoszkópom, h érzékeny leszek..:-))
Aztán fogtam magam, leszálltam a vasúton, mert sétálhatnékom támadt.Igaz, a Cég kinn a francban van, vasúttól 2-3 kmre, de igényeltem..Mosolyogva érkeztem konzulensemhez, aki még mindig bőven belefér a jópasi kategóriába, és megdumcsiztuk, hogy s mit és hogy mit hogy. Hogy mit?!
Jajajajjj! erről! Ezredszer néztem Cápamesét és megint észrevettem vmit:
Amikor Oscarék a lóversenyen mennek be a páholyba, a bejárat felett fel van írva, h : VIF
Sírtam. Anyúúúú!:-)))Figyeljétek csak meg! Vagy annyira nem jó?!! Én nagyon örültem neki:-D
Szal konzulensem teljesen jófej volt, tényleg nem kell bejárnom és segít mindenben..Persze megkérdezte mizu Veszprémben, meg mondta, h már gondolt rá, h feljön és bulizik egyet velünk, mert nanáhogy ő is nézi a Canyonos képeket és úgy érez rá késztetést..
Mondtam neki, bármikor jöhet, mi szívesen látjuk...;-))
9kor már hazafelé sétáltam, sütött a napocska (Úgy látszik ahol én vagyok, ott ő is..Nem csodállom!:-D)
Szal Jipppiájéééééééééééééé, és széééééép az ééééélet és hip hip és jeeeeeeeeeeee:-))))
A héten így más nem vár rám, mint sok mese és film, némi kondi ( "lemegyek a kondiba és rácuppanok a bildingre" ( by Cosmo) ). ( és persze csak azért, h Jon mellett kinézzek vhogy..) Szinte majdnem tökéletes lenne, csak két dolog nem stimmt: az egyik, ami nincs és hiányzik:-)), a másik, ami van és nem hiányzik..Ez a Misszió, amitől viszont para van, mert 4 makacs, önérzetes ráadásul flegma ember érdekegyeztetési tárgyalása nem nevezhető gyerkejátéknak..Asszem lelkileg 0 leszek, már ha merek belefolyni, de talán van bennem annyi Kraft...
De evezzünk vidámabb vizekre:
Tegnapi Zalában olvastam. Mindig naggyon rossz vicceket kűűdenek be, de ez annnyira sz@r, h muszáj vele büntetni:
Nyuszika seggrészegen bóklászik az erdőben, dölöngél bokortól fáig, mikor észreveszi, h arra jön a róka. Elkezd gondolkodni, h hogyan köszönjön illedelmesen. Mondjam azt, h Róka Úr? vagy esetleg Róka koma? Morfondírozik, megunja, és dönt: ááá, egyszerűen lerókázom.
Jonnak és Fekának puszika, nehogy elhanyagoltnak érezzék magukat!
Zityinek is persze!
Gyalogkakukknak engesztelő pussz, remélem, hogy azé még kicsit kedvel engem, ha nem is érdemlem meg...
Hitvesemnek, aki megint elhallgatott, de hát végülis ez a jó házasság titka:-))
NyFnek meg éééééééééééééééébresztő puszi, bár talán már csak nem zombifej..
és finom csók leendő pasimnak (aki rem ezt olvassa;-))
Nyulakat a magasbaaaaa!!!!és jobbra és balra!
Hadd lobogjon füle, farkaa!!!

Miért olyan bonyolult az élet?!!!hüp hüp
Holnapi rész címe, csak úgy Cosmosan: pasik és csajok
Legszívesebben kiordítanám ide, hogy kell nekem valaki (bárki)..De ma megtudtam, h semmi jóra ne számítsak, ha bárki kell...
Akkor mit tegyek, Pszicho Úr?! Tisztelt Don Huan?! Pajti is bárki?! asse kelljen?!:-)))Hát jó. Mondom, h leszbi leszek. Vagy apáca, v mindkettő! Vagy NyF végre odaadja, ami jár nekem...:-)))




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat