Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. június 17.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. június 17.

nyaff nyaff nyühü nyühü!
Rettenet meleg van errefelé, vááá
Legszívesebben fognám a pasimat, le Balcsira, és ott döglenénk a parton, valami nagyon finom, nagyon hideg koktéllal a kezünkben, aztán meg bele a vízbe pancsizni..:))
Uuuuutálom az ilyen meleget....
Na jó, ha nagyon muszáj, a tengerparton elviselem:)
De. A nap, mit nap, hét, mit hét, az elmúlt öt év egyik nagy híre: Édes Drága Egyetlen Juditom megvédte a dipijét, és ötöst kapott!!!!! naná! Gratulálok Csillagvirág, tényleg okos vagy!:) Szóval egy hét múlva a nő okleveles műszaki menedzser lesz, wow wow:)
Aannyira büszke vagyok rá!:)
Legalább ő nem lúzer, ha már én az vagyok..Erről jut eszembe..Reggel na jó, délelőtt megint majdnem előtört belőlem a nagyon nő, csak azért nem fakadtam sírva, és nem toporzékoltam és durciztam be, mert nem voltam egyedül..
Tudjátok mit utálok még a melegen kívül?! a tükröt..fúúú, hagyjuk...
Szóval na. Ma nem kicsit nyüszöghetnékem van, és legszívesebben otthon hüppögnék az ágyikómban, de kemény vagyok, kőkemény, szal állom a sarat..vagy legalábbis úgy teszek:)
Mielőtt még..nem nem mondtam magamnak ellent. Ha tudnám, hogy a fincsi koktél mondjuk 3-4 féle rumot tartalmaz, és üt, mint papplaci, akkor naggyon jól érezném magam a strandon..bár az igazat bevallva, most azonnal elfutnék valahova és meginnék egy-két kortyot valami finom nedűből, hogy elhussantsam agyament gondolataimat életről, jövőről, problémákról, arról, hogy hajjj, de jó lenne, ha egy picit jó lenne, csak egy nagyon kicsit és mennyire nincs esély rá..Vagy csak egy kis valami, aminek lehet örülni..(Nyilván Judit ügyessége, nem kis valami, de ez meg alap volt..)..és ahhoz még sok sok mindennek kellene történnie (sok jónak), ahhoz, hogy egyenes..ááá mindegy..
De az agyam csak pörög... pörög és pörög..pörögpörögöpörög
Multijet. hihetetlen de dízel.

De még szerencse, hogy van egy pasim, aki átölel, azt mondja, hogy buta vagyok és én hozzábújhatok hüppögni és nem azt nyögi be, hogy menjél haza hüppögni, úgyis azt akarod...

Imádlak NyF, nagyon és bocs, hogy hülye vagyok:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat