Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. szeptember 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. szeptember 20.

Viváááá Las vegas!
Majdnem majdnem, maradjunk Veszprémnél. Mert jelenleg az egyetemen vagyok! Emlékek, nosztalgia, meg ilyenek. Öreg vagyok!:(
Húúúúúúúúúúún tartottam?!
Kb. ott, hogy múlt hét végére - csak azért, hogy lássátok én jól is bírok lenni, és értékelem, megjegyzem ésésésés a jót is - be kell, hogy valljam, extrahipiszupi kedvem lett, amiben nem kicsi, úgyis mondhatnánk, hogy meghatározó szerepe volt az én tutti pasimnak. Kezdődött ott, hogy szerdán este lenyomtam egy pár órás bőgés és hiszti rohamot, és onnantól kezdve emberem úgy helyrerakott, ahogy talán még senki.. Mert engem nem szoktak, én szoktam másokat...
Csütörtökön meg kaptam telefonokat, meg jó napot, pénteken meg útrakeltem, ismét. A tesztem egész jól sikerült, hétfőn az interjú talán, bár biztos sokkal jobb is lehettem volna, de majd meglátjuk..
A lényeg, hogy jól voltam nagyon, és rohadt jókedvem volt hétvégén, és imádom a pasim, mert olyan amilyen és kész.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm :))))
Csak remélni tudom, hogy már elég kómás volt ahhoz tegnap este, hogy ne emlékezzen rá miket mondtam neki..Hah, ha ez emberből kitör az őszinteségi roham, elég idiótán bír viselkedni:)
Szóval igazából ma jön majd Canyon, Jenny persze már izzította a beteg bandát, szóval már várnak:)
De ez most nem is lényeges. Biztos jó lesz, ahogy mindig, már várom.
Úúúúúgy nem akartam ma felkelni, fúúúúúúúj, de rossz, amikor ott a jó meleg ágyikó, kidugod a lábad, és érzed, hogy rettenet hideg lesz kinn, és aludnál még vagy 3 órát, odabújva az Alvómacidhoz jó szorosan (persze csak és kizárólag úgy, hogy azán meg nem moccanok;)) és szundi.
Tudom, már délután van, de ez mély nyomott hagyott hatalmas lelkemen. és mégcsak most kezdődik az ősz, aztán tél, aztán még mindig tél...hüpp.
Mivel jelenleg ungibungi, hepiség, imádom a pasim, és máris hiányzik hangulatban vagyok, a naplóírást berekesztem.
Az ítélet meghozataláig mindenki maradjon a helyén.
(minek, úgyis tudja mindenki:))
Ave

Elég komoly vattafílingem van. Itt ülni, ahol alig pár hónapja azzal a rohadék szutyokkal szenvedtem naphosszakat! Nagyon kemény. Főleg ha belegondolok, hogy a naphosszából a hossz a netezés volt leginkább:DDD A teve, ez a dög tehet mindenről! Háát nem romantikus!?!?!?!?!:DD (mint a tegnap estém...;))

Kedves Egybesültek! Ezúton, módon is szeretném kifejezni azt a mély hálát, melyet Levi naplójának olvasása közben éreztem. Hála Néked, óó,Nagy (gondolom:DDD) Levi! Örvendjetek, vígadjatok! amíg ilyen emberek élnek itt, addig nagy baj nem lehet a világgal!:))))
és ezt tényleg így is gondolom...

Elnézést kérek minden szépreményű Csibétől a túlzott jókedvért, és a hirtelen hangulatváltásokért. Biporális depresszióban szenvedőknél ez megszokott, bár gyógyszerekkel enyhíthető dolog, ami jelen esetben kizáró ok, mivel kizárt, hogy én gyógyszert szedjek:). Amennyiben Önre és környezetére káros hatásokat tennék, kérem forduljon hozzám bizalommal,főként akkor, ha van megoldás e rettenetes, mindennapjaimat átszövő, ezáltal cselekvőképességemet is befolyásoló súlyos problémára. Köszönöm.:)

Na de jóból sosem elég!
Kedves Virág, Kedves Gab és Érdekeltek!
Nov 12.én jön Tiesto. Én meg megyek:)))
Végre végre!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat