Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2007-09-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2007-09-15

Én barom állat. Tegnap fél napot voltam egyedül és képes voltam rá, hogy elolvasgassam múltbéli naplóim többjét is.
Nanáhogy estére megint kibukam és megakartam dögleni.
Hát igen, ennyi ha fél pillanatra nem tudatosan viselkedem. Ide sem kelllene írnom, mert itt is mint mindenütt minden rá emlékeztet, tán majd egyszercsak abbahgyom.
Nem is akarok többet íeni, most reggel van a zagyva fárasztó álmom egy részltetét, mely itt ég bennem, és azt hiszem túl sok magyarázatra nem szorul:
Itthon nálunk a szomszéd kerítésénél állt Gábor, mögöte egy vonat érkezett - nincs is nálunk sín, és az úton jött- én már a házunk felé haladtam, mikor hátranézve láttam, hogy a vonat kisiklik és Gábor felé megy. ordítottam, ő csak csodálkzó szemekkel nézett rám, mintha nem hallana, odarohantam megfogtam a kezét és elkezdtünk futni.. meghalt volna.. és nem hallotta..

Szeretnék most már nem rá gondolni inkább minden másra... túlságosan szar, ahogy a naplók olvastával előtörtek emlékképek..

Hát nem hiszem el!! :) Kaptam családtól előszülinapra DVD-t meg házimozit hozzá... Hogy tudjak filmeket nézni meg zenét hallgatni!!!
Ennyire ennyire jófejek...
Mázlim van.
Voltunk Öcsi meccsén. Hát kikaptak, de még friss a csapat, össze kell rázódniuk, na.
És megismertem Öcsim barátnőjét végre. NAgyon aranyos , és jók együtt.. értem hogy miért van vele Öcsi. :)
Most megyek, mert filmeket válogatok, meg zenéket :)



Az esték meg a reggelek a legrosszabbak. Ilyenkor még mindig sírok.. Ilyenkor mindig a fizikai hiány fáj. meg az egész. Reggel az első gondolatom ez, este az utolsó. Majd leírom az első estét vagy reggelt, amikor már nem lesz így. Örülni fogok.. és az is szar lesz...





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat