Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Ám legyen

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Ám legyen

Tegnap beszélgettem estefelé Nyúlfarkival. és mivel egyedül voltam az albiban és vót időm dögivel kicsit elméláztam dolgokon. Ha valami komolyabb vagy nem komolyabb problémája adódik az embernek elkezd filózni az élet értelméről, a nagy dolgokról , mint szeretet, pénz..(háát ,valljuk be, ez a kettő a lényeg)Filózgatunk, meg beszélgetünk róla, mindenkinek megvan a maga határozott véleménye, v felfogása ezekről, ami idővel finomodik ,vagy módosul, attól függ épp mi van az életünkkel. De végülis teljesen mindegy, tök felesleges, mint ez a napló is, mert attól még ugyanúgy kell menni mindennap dógozóba, meg isibe..
és itt jönnek a képbe a család és a barátok, akik mindennap velünk vannak és nem csak hogy elfogadnak olyannak, amilyen vagy, hanem még szeretnek is, és melletted állnak.
Tudom magamról (és ezen sajnos nem tudok változtatni), hogy vagy kib...ott jókedvem van, v förtelmes. Nem egyszer, nem ezerszer gondolkoztam azon, h nem akarok már élni. (ki nem gondolkozott rajta?!) Nem meghalni akartam ,csak nem létezni.
(pl a legutóbi kitűzött időpont okt. 15 volt, és tudjátok miért? mert akkor jött mg a Dh 125 rongya, és abból meg a nyári fizumból nagyjából fedezni tudtam vón a saját temetésemet. Nem lett volna puccos..:-))
Nem mondom azt, h egyszer nem fogom megtenni. De eddig legtöbbször csak az tartott vissza, hogy nem akartam megbántani Őket. Nem azért, mert okosakat mondtak, és meggyőztek. Hanem csak azért nem, mert léteztek. és akkor ebből azt a kövit tudom levonni, h miattuk kell élni, írhatnám, h érdemes. Jó legyen. Miattuk érdemes élni..Szarul hangzik, persze. Csak amikor nem marad más, csak ők, amikor nem tehetsz meg dolgokat, amikor nincs, mi éltessen, amikor elhagynak, átvágnak, amikor semmmi nem jön össze, amikot tudod, h sokáig szar lesz, vagy esélyt se látsz arra, h jobb legyen, Ők akkor is ott vannak. és el kell tudni fogadni, h szeretnek össszes hibáddal együtt és felelősséggel tartozol értük.
Ha egyedül van az ember, kinek szól, ha baj van? Nemhogy nem segít senki, de meg sem hallgat! Voltál már úgy, h szívesen nyavajogtál volna egyet valakinek, de pont senki nem ért rá?
Ilyenkor feldughatod a 7esbmwét a seggedbe..Vagy neki mehetsz vele egy fának..
Perszehogy rengetegen boldogok (ez is egy érdekes téma:-)) a Bahamákon álbarátokkal, álszerelmekkel, nem vagyok naív. (Ott még talán én is boldog lennék álemberekkel..)
Mert azért hááát nem igen.
Család, barátok azok, akikért "érdemes" élni. A pénz meg az, ami ezt az életet élvezhetővé teszi.
Látod?
Ezt mondtam tegnap este, és kiröhögtük (szeretet ereje..)..
Utánagondoltam, és ez jött ki.
Persze ez az egész megtámadható, meg zavaros, sőt szarul is van megfogalmazva, és nem logikus és következetes..
mert például az is kimaradt, hogy csak lovéval érdemes-e élni. De ígérem, ha majd leszek olyan helyzetben, elmondom..
Ja, és nem felejtettem el:
Gábor. Bocs.
és igen. A szerelmet is kihagytam. Nem véletlenül. Mert most én már nem tudok semmit.
Tudom, h milyen fontos az életben, meg a társunk adja meg életünk értelmét, stb stb stb
De. Ha szerelmes vagy, az akkora fájdalommal jár, mint amennyi örömmel. Ezt nem biztos, h igénylem.
Társam legyen valaki azért pedig, h ne egyedül legyek?
Van értelme annak, h ha valaki tetszik, jól érzed magad vele és még az ágyban is jó, együtt legyél vele, úgy hogy igazából nem dobban meg a szíved, ha meglátod? Nem gondolsz folyton rá? és szereted meg imádod, de nem dob fel az egekig, ha csak rád néz?
A válaszom: igen. Mert így könnyebb. és hosszabbtávú, vagy nem. De legalább nem tör össze.
Voltam már szerelmes (ki nem?). Törtem már össze. Volt, h nagyon, legutóbb kevésbé. De az se volt kellemes, nem ragozom.
Gyáva vagyok. Szerintem.
Pasit akarok. Szerintem:-), de aaannyira nincs kedvem most ehhez a megismerkedős, viselkedős, elsőrandizós hercehurcához..Pedig ha otthon ülök nem fog az ölembe pottyani a szőke herceg..Mint Juditnak! Aannyir jó végre boldognak látni és tényleg összeillenek. Utóbbi időben kicsit megijedtem, egyre brutálisabb pasijai voltak ennek a Tündérnek. Jó, ez a bácsi se túl jófiú, valljuk be őszintén, sőt.. de legalább még a bevállalhatón belül van, vagyis nekünk. EGy normális csajszi asszem nem nagyon állna szóba vele:-)), de Judit meg nem tudna mit kezdeni egy normális pasival..Szal minden ok, és ez a lényeg..
Én meg össszekapom magam és lemegyek Canyonba. Tegnap lusta voltam. Aztán majd meglátjuk..
Jesszus pepi!! Átolvastam, mit írtam.. Kezdek hasonlítani az ALomra!!
Végülis..Lehet, h jóó lesz

Hááát! Mindjárt sííjok! Mindenki ömleng, h így Valentin nap, úgy ünnepeljük, ezt kap, eztvettem blablabla..
Igazság szerint én utálom ,mert miért egy nap szeressünk, vagy nem is értem, h ennek mi értelme van, dehogynem kib..ott sok lové, mi más lenne, sok majom meg bedől, de de de és éééééén, velem mi lesz most?! Mert eddig volt kinek mondani, h héé Falatka nehogy nekem idehozzál vmit Valentin napra, mert baj lesz!
de most?!! hüp hüp




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat