Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. április 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. április 21.

Ha azt szeretnétek, hogy egy gép mondja meg rólatok, milyenek vagytok, és ráadásul kegyetlen igazsággal, akkor csináljátok végig a tesztet. Többféle is van, én a mentális képességek nevűt voltam bátor kitölteni. (kitöltési idő: 6 perc) Ez jött ki, ez vagyok én:

egészség-tudatosság

Egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy egészségesen éljen, nem érdekli, hogy milyen káros hatásoknak van esetleg kitéve. Nincs benne tudatos törekvés arra, hogy fizikai, pszichikai kondícióját megőrizze, megválogassa élete különböző feltételeit: környezetét, táplálékát, stb. Nincs benne elkötelezettség az egészségesség iránt, úgy éli a mindennapjait, ahogy az éppen adódik.

kiegyensúlyozottság

Mindennapjaiban általában kiegyensúlyozatlan, érzelmileg, egészségileg és mentálisan is. Többnyire nagyon megterhelik az adódó nehézségek, nincsenek megfelelő érzelmi tartalékai, így gyakran vannak különböző panaszai. Nem bír sokat, hamar elfárad, kimerül. Nehezen talál olyat a mindennapjaiban, ami feltöltené vagy kielégülést adna. Sokszor fáradtnak és közömbösnek érzi magát, s kedvtelenül látja el feladatait.

Társas támasz

Átlagos méretű és intenzitású társas kapcsolati hálóval rendelkezik. Közvetlen környezetében vannak olyan személyek, akikre nehéz körülmények között számíthat és segítséget kaphat, ha igényli. Általában talál olyan személyt, aki segíti, kiáll mellette és elfogadja.

Fásultság, kiégés

Hajlamos hamar fáradttá, elfásulttá és közömbössé válni, az intenzív kapcsolati történések kifárasztják, így nem meglepő, hogy bizonyos idő eltelte után nagy gyakorisággal fizikai vagy pszichés eredetű betegség alakulhat ki. Nem igazán talál forrásokat a feltöltődésre, meglehetősen közönyösen fogadja még azt is, ami számára hasznos lehetne. Sokszor maga sincs tudatában annak, hogy miért ilyen apatikus és hogyan küzdhetne ellene.

Kognitiv hibázás

A mindennapi viselkedésében, feladatmegoldásban, munkatevékenység során nagyon gyakran téveszt, hibázik, felejt, amit ő maga is észrevesz és tisztában van vele. Azonban figyelmetlenségéből komoly károk, problémák, balesetek is származhatnak. Feladathelyzetben nagymértékű bizonytalanság, szorongás, teszthelyzetekben, feladathelyzetekben tesztszorongás figyelhető meg. A kétértelmű helyzeteket nagyon rosszul viseli, bizonytalanságot, nagyfokú szorongást él át. Döntéseket általában nagyon nehezen hoz meg

Negativ gondolatok

Bizonyos helyzetekben előfordul, hogy személyes egyensúlyát elveszíti, s negatív, nyomasztó gondolatai támadnak, melyek hirtelen elárasztják (önmagával, a világ dolgaival, másokkal kapcsolatban). Ezek a gondolatok néha bizonytalanná, sérülékennyé vagy bátortalanná teszik. A negatív gondolatok átmenetileg befolyásolhatják alkalmazkodó-képességét, cselekedeteit, érzelmeit, másokkal való kapcsolatait, s ha nem küzdi le őket, akkor végső soron akár még az egészségét is.

Megértés iránti igény

Közepes mértékben törekszik arra, hogy a körülötte lévő dolgokat és történéseket megértse, feldolgozza és magába építse. Ugyan jó a felfogó és megértő képessége, de nem feltétlenül szereti mindazt, ami szokatlan, elvont és gondolkodtató. Mentális egészsége szempontjából jó, hogy törekszik arra, hogy megértse és megeméssze azt, ami vele kapcsolatos, bár ez nem mindig sikerül.

Ja, és akit érdekel: staffing.hu

Most hivott Jenny. Haza kell mennie hétvégére is, meg úgy néz ki, most egy ideig otthon is kell maradnia...Szegénykém! El van keseredve..
Úgy volt, h még a hétvégén tudunk bulizni egyet, most én is, mert már azt se tudom, mikor voltam (múlt héten?:)), meg ő is gyűjt még egy kis erőt, de nem...

és megint elakadtam..megint nem tudom ,hogy hogyan folytassam...áh, forduljak fel.

Dehogy forduljak!! Én egy királylány vagyok!:)))
Örülök akkor is, és egyre jobban...még ha lassú a felfogásom akkor is:))))

Puszi nektek mackótestvérek



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat