Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Királylány

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Királylány

Tiéd az élet, tiéd a tánc.
Minden éjjel, másra vágysz.
múlnak az évek,marad a tánc.
évekig tartó vad románc
:-))))
Süt a nap, csicseregnek a kakaduk, élnek a nyulak, mi kellhet még, egy gyönyörű reggelhez?! hááát, fáradtság!!:-))
Onnan indítok, h tegnap este fél 10kor értem haza, dögrováson, remegve a kimerültségtől bezuhantam az ágyba, éééés, két perc múlva riadva nekiálltam összállítani magam, mert a kötelezettség az az. Menni kellett. Liter kávé, zuhany, összekap, megfésül, indul a bakter a háázbaan:-))
So Canyon. Ahogy a nagy könyvben meg van írva, jenny és Jucmama sörrel vártak, aztán jöttek a többiek, és egyzsercsak körbenézek és ott az egész banda Zé, Dzí, Kvazi, Ádám, Zsófi, Dávid, Sanyika egyy és kettő, stb és ránéztem Juditra, csak bólintott és vigyorogtunk. Ahogy réges rég, amikor én még kisrác voltam, imádom őket!!!:-))
Tehát, Dzsí (alias Gábor) előnévnapi hetet tart, ezért igencsak felöntött a garatjára, mint mások is, és ment a storizgatás, zene csinálás, és tánci tánci.:-))
Mikor már nagyon nagyon felpörögtem, fogtam a kis társaságot és átvezényeltem Mythosba, mert ha egyszer Barbi táncolni akar!!!:-))
és újra átéltem az, amit múlt héten, rettenetes sok sok ember, és örülnek, h itt a bolond lányok, kezdődik az ökörség:-))
Jennyvel persze muszáj volt alakítani, aannnyira jó zene ment, h nem lehetett bírni, hm hm, nem biztos, h akkor ott a szende jellemző illett ránk a legjobban..;-)
és ki volt ott?! na ki?! Piros sapkás!! Nem abba volt, de ő volt. Emberünkről elég annyit tudni, h szintén a túl jó kategóriába sorolható, néha felbukkan Veszprémben, aztán eltűnik..Eddig amolyan köszönő viszonyban voltunk, mert ha 5 éven át, minden nagyobb bulin találkozik valakivel az embr, akkor azért edig eljuthat..Eddig!! de meddig?!:-)) Mit 3 régi haver, nekiálltunk vele dumálni, aztán közben Jenny eltűnt, megcsinálta annyira már nem szokásos hülyeségét, én meg ott maradtam, és egyzser csak ott táncolok, e szimpatikus fiatalemberrel, és anyáááám, neee:-))
Ő?! mit akar tőlem?! Hát persze, h azt. Na, de na.
Szal igen, muszáj volt csak kicsit puszit váltani, mert ilyet nem hagy ki az ember, ott a tánctér közepén, h ugyanmár ribik, ezt nézzétek milyen pasim van, vagyis elég, ha azt hitték:-))
Gyorsan le is akartam lépni, még mielőtt ő, de jött utánam..Hát nem Ééédi?! dee, csak aztán mindenki megállított, és beszélgetni kellett és vhol a 3. v 4. emberke tájékán feladta, és elbújt:-))
De! Jött Briós, aki valami hatalmas ember, amúgyis meg így is, és olyanokat mondott! Majd' belepirultam, mert hogy én (?!) mekkora értékes ember vagyok, és hogy ez tudatos-e vagy senem, h határozott és egyéniség és ha bármi van, hívjam?! én?! hát jó.:-)
Utána meg a kosarasok kaptak el, nanáhogy Gyula a több, mint 2 méterével táncolni akart velem, és nem értette, miért nevetjük ki, szegéény. Aztán Mátéval osztottuk kicsit egymást, lemeoztam a pocakját..
:-)))Mint egy igazi picsa, úgy vislelkedtem, ez teccik:-))
Szal, hm..Máté, igen, jaaa,
mertogy akárhogy is csavarjuk, a két legjobb pasit, akik közül, a piros sapó tényleg ott a topon, háát, ügyes vagyok..
Aztán újra jött piros sapó, és (persze hogy Gábor, mi más?!:-))
kicsit denszeltünk, kicsit nem, és én mindig meg akartam lépni, de jött velem, ééés!!!! átölelt meg ilyenek!! Ott, mindenki előtt! Gondoltam ha égetni akarja magát, én nem bánom!:-))
Büntessen! Aztán eljött az idő, hogy táncolni kellett..Hátramentem, a terem végébe, h ott úgyse néz senki, és van elég helyem.
Gyerekek! Amit ott sikerült alkatnom!! Éreztem, h jóóó vagyok!!:-))
csak amikor kinyitottam a szemem és láttam, h "többen néznek", köztük piros sapkás, akkor belül összeszottantam, kívül meg eresztettem egy félmosolyt egy huncut mosolyt, és mintha misem történt volna, ugyanúgy nyomtam tovább, (pedig azért belül, huhh:-))
Aztán a bulinak is vége lett, és elbúcsúztam illendőn mindenkitől, és nem fogjátok elhinni!! Pros Sapek meghívott reggelizni!:-)
Tündérbogár! Majdnem el is mentem vele, de áááá, nekem erre nincs szükségem, egy ideig elkísért, aztán pááá..
Nem tudom elmondani, milyen érzés, amikor vagy valahol, és rengeteg ember és abból a rengetegből a 80%át ismered, és bírod, és ők is téged..Hihetetlen!
Most így egyelőre mást nem is..Csak az érzést szeretném, ha éreznétek! Vigyorgok, mint a tejbetök! Mondjuk kerek is a fejem:-))
De legalább nagy!
cuppanóóóóóóóóóóóóóóóóóós Nektek, éljen tiesto, Tomika, az összes pasi soká (a csajok meg amúgy is tovább élnek)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat