Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Barátok közt

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Barátok közt

Ja, tegnap voltunk:-)Canyonban. És Képzeljétek Drága szentem Ramona, aki a Barátok köztben, asszem Zsófit játszik, vagy kit, ott tartotta a szülinapját. Hát nem izgi?!de.
Persze özönlöttek a sznobok, hozták a Jagereket, Bacardikat, Whiskyket, kis szerencsétlenkémnek, sztem még nem is ihat szegény, de persze hercegnő sehol.(vagyis mi 1ig voltunk csak, addig nem tolta oda piciny popoját, pedig mi úúúgy vártuk:-(() Na, azért mi jót mulattunk, ahogy Sznobék nekiálltak mulatni majd ők megmutatják alapon!Karakoeztak hehehe, az még hagyján, de megkérdezték, itt mit szoktak inni általában, Pufi bemondta Zöld Tündért, nyócból egynek derengett fel, miért kell hozzá kockacukor és absinthos kanál..
Meg persze tűz, amit nanáhogy tőlem kell kérni, mert ott ülök a pultnál és csúnya sárga öngyuszim van!:-)
De micsoda öröm volt nézni a sznobarcokat, ahogy elnyelték zöldikét!!!ááá, felejthetetlen!:-)))
Mi meg, ahogy nagy öregekhez illik, bárpultnál ücsörögtünk és mosolyogtunk a szórakozó népen.
Persze abba is bele kellett kötni, hogy miért szívószállal iszom a sört, mintha nem lenne mindegy...Persze nem hitte el a dárga piros pulcsis fiatalember, hogy megszokás! Ezért kipróbálta, hogy úgy biztos más ize van.Szerinted?!Noormális?!
Ja, kosármeccsen nyertünk!Mátéka nagyon ügyi volt!Meg felfedeztünk egy szimpatikus fiatalembert, aki úgy 5 év múlva beérik:-)))
utána meg bepizzáztam végre, de most megint éhes vagyok, pedig csak most jöttem dógozni..
A hosszú élet ritka.
Jaj!Tegnap annyian megköszöntöttek,még olyanok is, akikkel alig alig beszélek és képesek voltak és írtak nekem! tiszta jó volt egész nap!Imádtam.:-)
Na húztam is a belem elfele
Jövő péntekre lebeszéltünk egy kisebb punyadást Grünhildával, már alig várom!!
Sok sok puszika cupákotokra
Nemsokára meg tök jó lesz nekem, mert megérdemlem, meg igénylem is de persze ezt nem kell mindenkinek tudnia...Vagy igen?!Vagy mégsem?! Vagy mi?!
Ja és Hajós marha édi volt csütörtökön, ő mentettem meg a sót, attól az undorító, patkány kéjenc fejű, sznoboskodó kukifejtől!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat