Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2007-09-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2007-09-19

Éltető tető.
Úgy indul a nap, hogy bármit is csinálok, teveclub belejentkezve. persze mindig kidob, de mégis.
Kapocs. Az egyetlen. Ezért ide, máshová minek, hiszen... - de ezt csak Neki - a többit nem baj, sőt jó ha tudjátok.
Tegnap megint írtam. Tollal papírra. Ma visszaolvasva nem írom ide be inkább. Semmi újat nem mondanék vele, viszont az látszana, hogy szanaszét agyaltam magam tegnap este is, no és némi emlékképek, fiúkról is.. Miért nem képes az ember akkor a helyén értékelni a dolgokat, amikor történnnek?

Talán mégsem kellene írnom. Egyáltalán.

Milyen szép is az, hogy előre tudod kb mit fogsz érezni, hogy fog zajlani, hogy azért könnyebb lesz blabla.. és közben nem bírsz "várni", mert várni mindenki utál, pláne egy türelmetlen ember, hanem agyalsz, és próbálsz rájönni olyanra, amire ugyse tudsz.. De nem rossz agyalás ez, kell.
De akkor sem jutok vele semmire.
és azt se tudod, mit is vársz igazából.
Hogy elmúljon és ne fájjon? Hogy lásd, hogy jó lenne-e nektek együtt valaha? ezt most is látom..
Hogy jelentkezzen kezében virágcsokorral, szerenádot adva az albi előtt és könnyes szemmel összeölelkezve újra kezdjétek? nem...
Hogy múljon az idő, hogy történjenek a dolgok, az élet minden más területén, hogy magadra találj..
és érezni fogom azt, hogy na. most már jól elvagyok, gyere vissza. ???
és közben mit csinál Ő? és mit fog érezni? és el fog felejteni? és attól, hogy én mit akarok, attól ő még bármit akarhat, mit?

és mi van ha nem múlik a gondolat, hogy ő kell?
és ha múlik?? ahh..

és mi van, ha egyszerűen tényleg csak az van, hogy vége és bele kellene törődnöm és csak a "felejtés"-sel foglalkoznom.. Szüleim szerint ugye.. :)

De még nem fogok, és nem is tudok és nem is akarok ezzel foglalkozni... még túlságosan fájna és még leugranék valahonnan..persze hogy nem, van kötelesség és felelősség tudatom.. meg biztos szép lesz az élet is.. csak érzékeltetni akartam, mennyire rossz..

De nem tudom érzékeltetni, mert kettőség ez is..
két és fél év szorongás után iszonyat nagy teher hull le rólam a saját magam által kreált iszonyat teher..
elbasztam a szerelmes éveimet - faszom kinek hányszor adatik meg ez?? - mert nem tudtam feldoglzni.. genetikai hulladék..
Persze sok sok minden változott hirtelen, asszem pszichikailag besokaltam mikor felkerültem és úgy maradtam, miközben folyamatosan zajlott azélet, kötlözés, munkahelyváltás stb..
és ahelyett hogy röpködtem volna a felhők közt, magamat cseszegettem.. meg el valamit, amiről nem tudom megmondani, hogy mi pont emiatt..
és ez csak az én oldalam, fő tanulságom, a "másiké"??

persze biztos hogy "lesz majd másik, jobb..."
kérdés, hogy számomra jobb lesz-e a "jobb"? hogy én akarni fogok-e jobbat? hogy nem fogom-e mindig azt gondolni, hogy Neki kellene mellettem lenni?

Tudom még hülyeség ilyenen gondolkozni, még nem lehetek objektív, még minden pasi sokkal rosszabb, mint Ő.

lennék valami télialvó. Valami fél évet át alvó.
és írnék fél év múlva, hirtelen.
De mivelez nincs így, ezért még sokszor, nagyon sokszor fogok ugyanebben a témakörben ugyanezekre jutni és bár talán nem, de biztos vagyok benne, hogy ide is még sokszor fogok írni..

most beszéltem Judittal. A vizsgálat eredménye NEGATÍV!!! :))) remélem többet már nem nagyon hozzá a frászt Jucmamra a Pocaklakó.. :)

Más kapcsán:
Higyjük már el, hogy a dolgok változhatnak. Higyjünk már a másikban. és segítsük. ne gondolkozzunk végletekben és ne a legrosszabbat feltételezzük.
Ezt most nem rólunk, másvalakikről írom, pont én, akinek ehhez nincs joga. De kívülről látom, hogy ennyi és ez kellene..meg türelem és tolerancica..




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat