Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. június 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. június 28.

Scooby Doooooooooo
Wo bist Duuuuuu?
Még kicsi koromban ment folyton a Pro7-en:)
A félős kutya mindenit! Mit nekem megyei ügyészség!! éljenek a bűnözők! Kenyére és vizen.. Na jó neeeem:)))
Majdhogynem meginvitáltak egy kávéra, bár voltam ott kb 3 és fél percet, de lehet hogy volt 4 is.:) Komolyan élveztem:)

Elmaradt eseményekből mazsolázgatnók egy csipetet, hamár úgyse tevézek, hanem teszem a dógom.
Hö? Hö, mi?!
Vót eccer egy leány ki foganta magátot és vett egy kacsátot, nojó tojó, nem is ám! Mer' ez a leány nem kacsátot vett, de még csak nem is tikot, hanem bátorságot! és mivel illen tömérdek bátorság szorult beléje, megérdemelte, hogy kedves barátosnéjivel egyetmelegesen meöünneplődjön nekijje a bátorsága, meg a próbáját kiállta. Nohát mink is kiáltunk, csak nem a sarokra, hanem az igazunké, mer' az mindig van ugyi?! Hovatovább, tovább mégse jutottam ,csakígyen addiglen, míg lőn szombat és lőn párrééééééé
CSak javaslatomat és voksomat utdom tenni amellett, hogy próbáljátok ki, amit minkek, piciny viséki leánkok issen:
Fogjátok a nagy seggeteket, cippeljétek le a magyar tenger nek a északi partjáhó, ottan menjetek be egy dexion nevezetű dissccóóba, telepedjetek le a teraszon, ami alatt közvetlen közelségben csobognak a vizek, és gyönyörködjetek a tündöklő vaksetét, fényekkel körülvett Balatonban, akár benne is, ha lett vón nálunk ruci-fürdő-e, de nem-e vót. Szal aztán a fonott karosszékekből, finom pezsegőt kortyolgatva, nagy sóhajok közepette érezzétek aztatat, amit mink is: Ez naggyon jóóó, ez ám az ééélet:DD

Ékes bizonyítékul szolgálnak a fent leírtak a buli állagára vonatkozó " jó volt" megjegyzésre, úgy gondolom. Csúúúúúúúúúúúúúúúúúcs:DD

Tovább szemezgetve a közeli múltam jelentős és jelentéktelen eseményei közül, ki kell emelnem azt a tényt, és történetet érzésem szerint, hogy 3 órás alvás, két órás út után meg köllött (kényszerűség!!) néznem (márha a fél fül és negyed szem elég a nézés, mint tevékenység megvalósításához) a Csillagok háborúja ("magyar égre, magyar csillagot..") 3. részét, melyet halálra izgultamban, allig allig mertem pillantgatni! Laca beszólott egy teljes kerek 60 perces óra után, hogy na. innentől izgalmas a film. Hip hip, és jee, wow wow, hullám hullám, öröm, öröm!!
De állapatomra való tekintettel nem is élvezhettem vón, mer' hogy nem igazán bírtam összerakni a cselekémnyt, de!! Fúúúú, micsodaaaaaa?! No izgalom?! Hülye vagyok?!!!
Kiderölt hogy lett dártvödörbű az, ami. Hát hogy máshogy?! Asszonták nékijje: Mostantól Az leszel, oszt késszen van, nincs rinya, meg hiszti, oké haver?! és ő meg fejet hajtott volna, ha tudott volna, de így csak egyetértően lélegzett..

Nohát, nohát. Én kis Balga! Hát nem elfelejtettem majd' a legfontosabbat?! Interview ( "magyar vagyok, szittya vagyok..")
Most már bevallhatom. Csak és kizárólag azért volt ez, hogy felmehessek. Valamit ki kellett találnom, hogy láthassam!!? Hüp hüp, tessék sajnálni!!!:)
Kb 6 és fél percért utaztam xet. Na pistike, akkor? Megérte?!
Sajna neeeem ,ez nekem neeeem, ilyet neeeem, hát na. Ha már sales, akkor inkább magamat árulom..:DDD

De holnap is megyek ááám, mert iiiiiiiiiiiiimádok utazgatni, pl tengap az a cirka összevissza több mint 4 óra komolyan feldobott, csak útközben leestem és beütöttem a popóm, meg a fejem is, aztán volt hüppögés ám!

De már múlik, muszáj neki, nem lehet folyton rágódni, különben is a rágó hosszútávon egészségtelen, kb úúgy, mint az élet.

Szóval megyek, aztán rem lesz jókis séróm, vagyis biztos, én bízom a pasikban!:DDD

Aztán remélem Twingoval is végre szemtől szembe imádhatjuk egymást..Vagy hogy szeretnéd, drága?!;)

Meg hát naaa, azért van még valaki, aki miatt szívesen megyek...:)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat