Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. október 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. október 15.

Utak. Házak. Emberek. Rengeteg út, rengeteg ház, rengeteg ember.
Neeem ,akarom most ide ezt berakni, pedig tényleg jó lett.
Inkább nyomom a sódert magamról, mert egy egoista, nagyképű, nárcisztikus lény vagyok, és csak az érdekel, hogy velem mi van, minden más le van szarva!
Imádok hazudni.:)
De igazából, ha sokra v. valamire akarom vinni, akkor a fenti jellemet valahogy magamra kell vennem. Hm. Menni fog.
Gondoltam, még pár napja, ha hazajövök oolyat számolok be nektek, hogy tuggyátok mizujs vélem, hogy körbeforog veletek a szoba, mint mikor az ember szombaton asszondja, hogy hamár jéger legyen pezsgő is, és eljut odáig, hogy fogalma sincs róla, most akkor mit csinál és mi töreténik, de úgyse érdekes, mert nem fog emlékezni holnap már semmire. Tévedtem, ködös emlékek voltak maguktól, többiek meg rásegítetettek pár storival...hiszek nekik. Ámen.
Nyuzsgilja Maherovszkij. Ha meggebedek , ami mostanában sikeredik, mert nanáhogyispersze megint és még mindig hitvány immunrendszerem nem bír az elemekkel, se tudok most írni a melóról. Frankó. 9 csajjal vagyok együtt, HR-es picsa lettem. Kész, ezzel asszem mindent leírtam, aki nem érti, nem vesztett semmit, jelentem. Majd rájön.
Sőt főleg semmiképp sem szeretném 2 hetes tapasztalataimat sem megosztani véletek pösti léttel, albérlettel kapcsolatban sem.
Semmi rossz. Annyit mondok: a villamos is aluszik néha néha.
Viszont mindenképp szeretném kiemelni azt az érzést, amit örömnek neveznek, ami abból fakad, hogy Gáborom van nekem, létezik, és láthatom sokat, és jó hogy.:)
Mivel életem főbb területeit érintettem, kivéve a családom, akik köszönik, jól vannak. Öcsim kapott exbarátnőjétől egy kutyut, odavagyunk érte, csak nagy a pofája, és folyton vele kell lenni.
Na és egy jótanács arra az esetre, ha nem akartok egészségügyileg jól lenni: Betegedj meg, igyál, ne aludj, ne öltözz fel melegen, dolgozz lázasan, stb. Ha ügyes vagy még a saját pasidnak is át tudod adni a megfázást!
Hely mi a kő tyúkanyó, kend?! Úúúúgy hiányzik nekem, hogy mindennap elpofázzam ide, mi a hányás! Olyan sztorikat tudnék mesélni. Hát könyörgöm! 4 nővel járok cigizni! Sírni szoktam a röhögéstől! Nagyon kemény... Tényleg ilyenek volnánk?! :)))
Jaaa, és egy tipikus gazdag, szépfiú a főfőnök. Ha nem olyan valaki mondja, hogy igenis nagyon jó főnök, akinek adok a véleményére, biztos nem lenne szimpi, de íígy...Meg amennyit látom:)
Na puszókák Csókáim! Tessék zülleni, és szenvedni és nyafogni! Én most jól vagyok.
CSibém, lassan november, majd egyszercsak csörögök!
Tényleg hiányoztok....
Pá kozd
Pá pa
Pá rosan szép az élet hehehehehee , de rooooosssz, megtehetem.
Beteg királylány szíve nyitott, szava hihető, szája finom...Állítólag.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat