Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. július 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. július 3.

Isten hozta Arizonában!

Ügyülüm-bügyülüm. Hát hát hát hát…
A vaker a következő:
Nem tudom, hogy mi volt abban a pár napban más, mint a többi, de hazafelé végig mosolygós, örömködős érzés örvendeztetett, pedig nem szokott, hiszen megint el kellett válni..
Nem történt semmi egetrengető. Voltunk fogdoki bánál, aztán fodrásznál, Laca vágott nekem frizut, ami bejövős.(anyum is odavanérte) Beszélgettünk, filmet néztünk, nem is tudom, nem is tudom;)
MegKaptam szééééép csokorot, aminek rettenetest örültem!4:) és az egész egyszerűen…jó volt. Punktum.
Plánéban még Twineevel is taliztam! Persze ment a szófosás, ha nem kellett volna indulni, szerintem még órákat bírtunk volna pofázni
Imádom a csajt, kár hogy annyi önbizka sem szorult belé, mint belém, de adok én majd neki!!:DD
Szóval gyorsan meg is dumcsiztunk, hogy mindenképp talizunk még, sőőt valami karitali-féleséget is össze lehetne megint hozni..
Persze nála is be kellett mutatkoznom, nehogy azt higgye hogy csak szájhősködöm, és bebizonyítottam, hogy tényleg szerencsétlen vagyok, annak is a lúzerebbik fajtájából, sikerült kiöntenem kávét. De! Legalább a pincérbácsik körülugráltak!;) Élveztem!;)
Péntek este aztán muszáj volt visszamennem Veszprémbe, mert szombaton volt Judit dipiosztója. Úgy volt, h együttmegyünk Pestrű háfelé Judittal – mert persze neki is ott köllött bépasizni, mint nekem:DD- de valaki határozottan nem engedett..Pedig én igazááán akartam ám menyi.:DD
Szombaton 3 óra csiniben, melegben, tömegben, hülye beszédeket és verseket hallgatva telt. De legalább Judit megkapta azt a bizét, amiért 5 évet szenvedett. Simáán húúúúztunk, mikor az ő nevét mondták, majd tán nem tesszük emlékezetessé neki?!:)
Aztán jött, amit csak akkor fogtam fel, amikor ott voltam a domb tetején. Összepakolni az albit, és hazaköltözés. Hüp hüp.
5 év. 5 év emlékeit, ruháit, cipőit, mindenét összecsomagolni…Háát, nem túl kellemes érzés. Minden kis kütyüről, papírfecniről eszedbe jut valami sztori. Amikor Juditék hegyén robotzsarusat játszottunk, amikor Bakonynanán kirándultunk és jött A kígyó, meg a kiscserkészbanda
, amikor vadidegenekkel pincebuliztunk, amikor arabok elől menekültünk, amikor rádióban szereztünk magunknak videót, (vagyis viedóval rendelkező társaságot,
hogy megnézhessük a Sakáltanyát..Amikor buli buli hátán, amikor albibandepizős, csúnyánkinézős fénykép készült…
Amikor amikor amikor..
Ha újra kezdhetném az életem, máshogy csinálnám, nem gimibe mennék, nem nappalira az
egyetemen, de így, hogy már megtörtént. Tényleg kell ez az öt év, ahhoz, hogy felnőjj, hogy kibulizd magad, hogy önálló legyél, hogy kiélvezd még a meló előtt kicsit az élet másfajta örömeit. Rengeteget változtam, Élmények, tapasztalatok, melyek nélkül más ember lennék.
Kösznöm neked Veszprém. Soha nem fogom elfelejteni életem legizgalmasabb, legszínesebb, leg leg éveit.
Persze nem tudhatom, mi fog most jönni, de ennyi mindent átélni ,ennyi embert megismerni, ennyi őrültséget, ennyi baromságot művelni már soha nem fogunk. Ami nem is baj, de ha nem lennének, hiányoznának
Szóval hazacuccoltunk. Jenny jött fel, öcsijéval Skodával. Nagyon komoly út volt!:) Rengeteg csomag, Jenny az én ölemben, aztán én az övében, két és fél óránkeresztül..
Persze még találkozunk, persze még Judittal is..Csak már nem minden nap, vagy minden másnap. Csak már nem Jenny lesz az élettársam, csak már.. Már csak akkor találkozunk, ha mindhárman ráérünk és megbeszéljük..és hogy hol?! Én egyelőre Egerszegen, Judit Veszprémben ,v Pesten, Jenny Lovásziban..Kitudja?!
Szóval itthon vagyok. Amit átélhetnék kudarcként is. De nem rajtam múlik, nem tudnék semmit csinálni, hogy ne így legyen. Keresem a melót, járok interjúkra és amint kellek valahova, megyek, repülök, addig pedig marad a nyelvtanulás, merthogy aug. végefelé elvileg el kellene mennem szóbeli német középfokra, aztán meg jöhetne az angol. Teszem a dolgom.
A házikómban leszek, bár még szét kell pakolnom a sok dolgot, amit hazahoztam..De legalább ezzel is megy az idő.
Jó lenne, ha.. De ez nem rajtam múlik. Lúzer vagyok. Egy kis szerencsét, vagy nagyot..kérek szépen)

Csók mindenkinek
Jó nyarat, Korfut, Tengeraprtot, Balcsit, pihizést, horgászást, búvárkodást, mindent mindenkinek!





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat