Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. július 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. július 28.

Ungi-bungi jeee, jeee!
Mádö fákööööööööööööööööööööööööö

Éljen a brooklyn bounce!:)
Mekkora zenék:DD

Volt itt Jenny. 6 órát pofáztunk végig,egymás szavába vágva, néha sört kortyolgatva (már írtam, hogy jött kocsival egy tálca Becks?!, Ééédi tőle, nem?!), aztán fagyit nyalva, lafaty, lafaty..
Hja. Öregszünk. Teljesen komolyan elbeszélgettübk a babákról, arra a hírre, h Juditunk és A bácsi (mer' az ám!) 1-2 év múlva bevállalnák. Nos. Egyéve még képen röhögtük volna Jucmamt a bejelentésért, most pedig örömmel konstatáltuk. Konstatáltuk?! Micsoda szavak?! Mintha tudnám, mit jelent?!:))
Szóval, az egyetlen ránk jellemző gondolat, ami még azt jelzi, hogy mi mi vagyunk, az az volt, hogy
Húú, akkor gyorsan le kell dipiznünk, hogy még baba előtt Judit tudja amortizálni tisztességesen a szervezetét:DD
Jennym hál' isten a régi. Fanyar humor, önirónia, szarkazmus, derűlátás, züllnivágyás, felnemnőniakarás:))
és ennyi. Mrámint a mai nap.
Ja! És életemben először!!!!!!!!!!!!! Felmentem a padlásunkra! Kicsi korom óta féltem tőle! Pedig igazi kincsesbánya! Rengeteg játék, ruha, emlékek! nagyon kiráááály! csak full meleg van, de holnap reggel első dolgom kutakodni..
30 évvel ezelőtti képeslap, amit Apum írt Anyumnak, amikor még csak "jártak" és mint bőbeszédű pasi, ennyi írt rá:
"Sokszor csókollak Csabi"
Ez tudjátok mekkora erekje?!!!! Már meg is dumcsiztuk Bratyóval ,hogy bekereteztetjük és odaadjuk nekik...:)

Jajj. Nő vagyok, és pletyiznék, főleg hogy velem kapcsolatos, és nem kicsit egonövelő történés, de szarul jönne ki kicsit:))
Nemrég ugyanis elolvastam régebbi naplómat egy-kettőt, csak úgy kíváncsiból.
Persze általában tök vicces vagyok:P, de volt egy-két gázos leírás, ami szarul jött le, mert én igazából egy szerény, visszafogott, nemlévő önbizalmas, kicsit nagyonn pofájú kislány vagyok ,amit írok az úgy van ,csak nagyképűen hangzik..
Na, mindegy. EZ csak rosszabb lesz, mi?!
Röviden a sztori annyi, hogy egyik nap felhív Gettó, miközben a kapuccsínóztunk NyF-fel, és előad egy történetet, hogy van egy srác, nevezzük Árpinak (mert így hívják:)), és vmikor az ősidőkben 1* ott vala Canyonban. ÉS lát vala engemet, mint angyalt (jelzem ,ez idézet :D). És keres engem, már fél éve, mert Canyon honlapon rajta valék fényképileg, és most jutott el Gettóhoz, x emberen keresztül, hogy esetleg ismer-e. Szal?! Nos?! Mint kiderült, életében egyszer látott, egy bulin, és a kisugárzásom, és egyéb baromságok..Mert én egy tündér vagyok!:DDD
Szerintem fogadás lesz, vagy Pufiék szivattak be, de nagyon.
Bár annyira nem, mert mondtam Gettónak, h pasim van, akit szeretek, so sorry, de emil az mehet. Írt a srác. Teljesen jófej. és igaz a sztori, mert még Canyon honlapon is írt a fórumra, ahol csak annyit írtak neki vissza, hogy a lány a képen nem tündér, hanem boszorkány, amúgy törzsvendég, és szept. 1 ott leszek..Kedvesek, neeem?!:)
Na jó. Tudom hogy gááz, de nekem kibaszott jól esett, és tudom, hogy nagyképű meg minden, de ilyet még sose csináltak értem, és ez az én kicsiny egomnak igenis megérdemeltem!! Vagy nem?!:((
Amúgy meg teljesen mindegy.
Jól vagyok. és imádom a pasim.
és már legyen az idő múlása tova..:))
Nyakcupp



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat