Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. augusztus 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. augusztus 23.

Hüpp hüpp hüpp!
Barba-hüpp:(((((

Akartam írni, miről másról?! Magamról..
Amolyan lelki nyomorékos, ha padlón vagyunk elgondolkozunk jellegűt, amitől az ember szíve megsajdul, és átérzi, milyen nehéz az élet.
PErsze eközben átment volna a sztorizgassunk a hétvégéről és mutassuk be, hogy mi azért bitang fasza belevaló csajszik vagyunk témába.:)
LEgyen inkább ez. Örvendjetek, adjatok hálát nekem, hogy könyörületes vagyok és nem rakom tevepajtikat nullára lelkem fekete feléből feltörő, igaz, ámbátor annál szarabbul és lehúzosan hangzó katyvasztól.
Ehelyett írok Twinee tevéről, kinek gazdijával volt szerencsém összefutni (épp csak felugrottam egy dumcsira:))). A legfontosabb:
A leányzó gyanús, eléggé. Sőt. A nyakamat tenném. De hát csirke vagyok, megtehetem;))
Szóval megint jókat pofáztunk, meséltük nagy élményeinket, aztán megérkezett NyF és ő is beszállt, meg beszólt. PErsze engem bántottak. A legkisebbet. Mocsadékok!!:))
MEg volt még tüzijé is, amit kétórás álldogálás, népfikázás, száraz perec (kifli!!) rágás és egyéb dolgok is megelőztek. és aminek a végéről én jóvoltomból sikerált lemaradni, ami miatt most is ég a pofám. Életem leghosszabb órája volt, mire hazaértünk.
Azt az érzést, hogy annyira szarul vagy (lelkileg), hogy már bőgni sem tudsz és csak arra bírsz koncentrálni, hogy "érjünk már haza!"
és mindeközben még a lelked is furdal, hogy lehetsz ekkora szrencsétlen..Még szerencse, hogy Drágám, egy hős. Legalább ő:(
A hétvége a puannyadjunk, pihizzünk, szeretgessük egymást gyerekek jegyében telt.Amit igen nagyon igényeltem már:)
No ezen közben belefért azért Spongya és Patrik, no meg David Hasselbá is..Istenem, istenem... Az ember él és remél, de mindig akad még elmebetegebb annál, mint amit elképzelsz, hogy ennél nem..:)
Meg a börtönös Adam Sandleres is bejövős volt..Annyira már nem vágom, de sokat röhögtünk, meg azért kemény is volt, bár azért csöpögős néhol egy fegyencekkel teli filmhez képest.
Na és?! A semmittevés netovábbja: PS! Jessz! Nyertem! Gold medált!!:) 12 helyett 15 kocsit törtem össze! Egyedül én!!! WOW WOW!!:)
Aztán vala még ön és énkínzatás fiúk által. MErt kedveskéim édi-tündin benyomták tiesto-koncertet, én meg pusztuljak bele nyugodtan abba, hogy nehogy megmozduljak, mert niincs kedvem fiúk sasszemének és őszinte kritizáló mondatainak keresztűzébe kerülni. Szóval ZENÉT! JÓ ZENÉT! EMBEREKET, akik tudnak táncolni! és egy jó rucit!:)))
Jetzt! Bitte, bitte! Noch ,noch, schneller..;))
Ma meg volt rohadék rettenet út (vagyis hétfőn), és idő. csak plussz egy órát utaztam, és egész nap nem bírtam normálisan felébredni, de aludni se, hja...
Na és a ma este!! FÉny, csillag, örömmámor!
Fél órára összedőlt bennem a ..minden. CSak kemény harcok árán tudtam helyrerakni a dolgokat..Vagyis inkább félrerakni arra az időre, amikor meg tudom oldani..talán..

Ennyi az annyi. Lelki toporzékot meg lehet, hogy még valaha..
Mivel olyan kis derűlátó valék, tutti lesz még ilyenebb, amikor jó lesz hisztizni..

Csók akinek szabad..
A többieknek pá(pa)
MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT????? Vagyok én nö?!
Eccerűűűséget ide nekem azonnal!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat