Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. július 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. július 25.

A gravitácijó aaz, meg az időőő..

"10et ütött már az óóóra, térjetek hát nyugóvóóra!"
Bár akárhonnan nézem, negyed három, az nem tíz, de még csak 4 és fél se..

Szóval a szemhéjamról beszélek, ami lefelé megy elég erőteljesen.
Elmondhatom magamról:
Orrom krumpli, szemem csík,
én vagyok a királylány. (bocsi:))

Tegnap, vagyis már azelőtt, azaz szombaton, péntek után, bár lehet, hogy az már átnyúlt a tegnapba, ami már vasárnap, és utána hétfő jön, ami ma van, meg kellett nézni (kötelező!!), a Rrrr! című elmebeteg filmet. Anyú, anyú, anyúúúúú!!!
De! Legalább Bátyám és NyF is szenvedett, és ha nem ők akarták volna megnézni, tuti, hogy kikapcsolják 10 perc után, de férfiúi büszkeség, és egyéb baromságok miatt - meg főképp, mert szadista-mazochist állatok (hupsz, bocsi Drágám, elírtam magam;))- végignézték, és velem is végignézették. Hm.
Ősidők, ősemberek...Narrátor:
..és ezekben az időkben éltek a mamut, a kacsamut, a kutyamut, birkamut.." és ehhez azt látod, hogy a kutyának, a kacsának és az összes többi állatnak is olyan szarva van, mint a mamutnak..
És filmkockánként kb 3 ilyen, mélyen agybafúródós jellegű "poén".
Maga a film úgy egészében annyi, hogy FÁÁÁJ, de azt nagyon!!!

Sőőt, most jut eszembe ez az egész pénteken volt, uhh, már 3 napja,vagyis ha átnyúlt akkor lehet, hogy mégiscsak tegnapelőtt mert tegnap, azaz tegnapelőtt szombat este, ami átnyúlt a vasárnapba, ami tegnap volt, kártyáztunk..Jobb lett volna ha a Lórumnál maradunk, szarrá vertem a társaságot, csak aztán megunták,(mert mindenki vesztett és azt nem tudnak:)), és Canastát kellett játszani. Kb 3 éve játszottam utoljára...és nanáhogy Kedves teljesen máshogy játsza, mint mink itt vidéken, vagy mijátszuk máshogy, mint ő. De a teljesent azt majdhogynem szószerint értsétek, szegénykém nem kicsit akadt fenn rajtunk:))
Persze velem volt, így tök jól elhúztunk az elején. Hála nekem:DD
Aztán anyuék úgy döntöttek, bekeményítenek, és ezt is tették, sec perc alatt lezúztak minket:) Bár lehet, h már csak álmosak voltak, és aludni akartak:))
Erről jut eszembe, meg talán arról, hogy már nem látok ki a nagy fejemből ,hogy menni kellene szussz a kis kuckóm, annyira nem kis ,de azért lehetne nagyobb, bár akkor nem férne be a házikóba nagyságú ágyamba, ahol ma, azaz tegnap, és azelőtt, ami szombat volt... de ez már tényleg hosszú lenne ide;) Szóval Jócca



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat