Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. április 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. április 22.

Történtek bizonyos történések. Mint Ratyi Matyitól való megszabadulás egy rövidke időre. Eme tény elérésének feltétele nem kisebb feladat volt, mint ébren maradni tegnap sokat. amikor egész naphosszat gép előtt ülsz, és este 10kor érsz fel Jucmamhoz, hogy akkor most álljunk neki, mert lóhere sem lesz belőlünk, akkor azt nem neveznéd életed legfelemelőbb érzésének. De mi igen. 6 órán keresztül sírvaröhögős diplomaírást folytattunk, mely nagyban befolyásolta haladási sebességünket, ami nem volt több, mint 3 mondat per gémkapocselalvás. Az ilyen számítógépes analfabékák, mint én, ilyenkor veszik észre a Word csodáit, mint gémkapocs, aki él és mozog. éjféltájt úgy rákattantunk a élő-mozgóra, hogy 5 percig figyeltük, ahogy össztekeri magát, és szemei a saját testén pörögnek, majd hanyatdobja magát e nyugágyán és békésen szundít, ezt követően csík szemekkel felébred és mosolyog..Bár azt lehet, h már csak én láttam oda. Imádtam.
Fél kettő tájékán (hajnali) már úgy égetett, szúrt, viszketett (na, nem a lágyékom), hanem a szemem, hogy be bírtam ilyet nyögni:
Kár, h nem tanultam meg vakon gépelni, akkor most csukott szemmel írhatnám ezt a szart.
Tudom, semmi, de Judit, full készen úgy gondolta, hogy tetszik és fetreng rajta egyet. Csak elfelejtette szegényem, h neki nem hiába fáj a segge, és nem kellene nagyon odacsapkodni magát, mert mégis csak, egy repedt medencecsont akár már fájhat is kicsit?:))!
Aztán persze csodamondatokat gyártottunk sorra, amik nagyon hosszúek voltak, nagyon szépek és szerintem eléggé értelmetlenek, de telt a lap, és elértük a min. 80 oldalas álomhatárt! hip hip!
Mivel agyamentáció folyamatosan növekedett szerény köreinkben az órák múlásával arányosan, a virsli evés 2 órára vonzó perspektivává vált, a kávé előtt vagy után. Ez ténykérdés volt, de megoldódott. Előtte is, meg utána is.
és lám, nem is kell más, hogy egy kicsit mosolygósabb kedvem legyen, mint néhány órás dipiírás! ajánlom mindenkinek.
kész ennyi.
Na, meg azonfelül, amit mi véghezvittünk, ami csodaként is definiálható lehetne, azon felül nincs semmi, mert alatta, vagyis közben Jennyt telón rábeszéltük, hogy nem probléma, hogy a hét 4. napján 4.szerre megy bulizni, és áááá, dehogy fogja már megint sakk matt készre vágni magát, és ugyan menjen már..Mert megtehette:((
Én meg ma tehetek meg olyat Judittal, amit már rég nem, és már nagyon megérdemeljük, az igényszintjéről meg szó se essék, olyan magas, mint a himalája, legalább..

Nem tok leállni, nem tok leállni
Muszáj az oviba bejárniiii



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat