Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. szeptember 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. szeptember 25.

Csiperke! A leordította azért túlzás. Szépen kértelek:))
kösz.:D Megnyugodtam, hogy egyéniségeden nem ejtett csorbát a fősulis lét.;) Már csak egy pasi kell, és jöhet a hepiség. Már hallak is: mert az olyan könnyű.. Egyet mondok, kettő lesz belőle (de reméljük legalább egy:)) :
Vannak még csodák.. ( megjegyzem: ha nem saját bőrömön tapasztalnám, én se hinném:))
Holnap újra nyakamba veszem a lábam. Ja, nem. Az más;)
holnap útra kelek ismét. Komolyan megérdemelném lassan az utazó nagykövet címet. De legalábbis a nagykavicsot mindenképp (eheehe, megtehetem:D)
Röpke pár órás száguldás után, jöhet egy interjú, a 3.kör (komolyan, ennél jobb módja nincs is annak, hogy egy vidéki kislyány megismerje szépséges Mo. szépséges fővárosát) Így már könnyebb lesz, stressz nélkül...
Erről jut eszembe. Mostanában annyit alszom, mint egy mormota! Simán 10-12 óra éjjel, plusz délutáni két órás szunya. Nem tudom mi van velem, mi van velem....
Vagyis de. Kicsit megnyugodtam. Meg jön a tél, és ilyenkor minden normális maci téli álmot alszik. Mi?! Én nem vagyok maci?!
Pedig szeretem a mézet. :D
Olyan, mint a méééz, olyan édes...
Miért van az, hogy minden gagyi számból csak egy-egy sor jut eszembe, és ha tollal csikiznék a talpamat se tudnék emlékezni az egész refrénre?
Ma sem csináltam túl sok mindent. de! Tornáztam. Magamhoz képest sokat! Mozgáshiányban szenvedek. De ez holnap megoldódik. Interjú után megyek(ünk) shoppingolníííí!:) Csak egy kicsit..mert megérdemlem:D
Aztán este felé megnézek egy albit (vagyis az Albit), remélem okés lesz. Bár úgy saccolom, nem túl sokáig leszek, mert azért szeretnék külön szobát, de egyelőre ez tökéletes megoldásnak tűnik.
ami persze nem az enyém. Kicsit azért néha eszem a kefét. Nem mintha bármi probléma lenne, csak jó érzés lett volna, ha nekem sikerül megoldani a saját életem.
De ez csak egy kósza fuvallat (csöppnyi büszkeségem rágcsálja fülemet csupán), és mint átlagosnál objektívebbnek mondott női lény nem bonyolítom feleslegesen életem, és gyorsan el is hessentem e szellőt, ahogy utolér.
Költői énemet is kiélve (legalább azt;D), zárom soraim:
Barbatrosz, a hétalvó pütymürütypalánta



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat