Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
ZOO

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
ZOO

Csak gyorsba, ami tegnap elmaradt:
Kora reggel ilyenekkel hívogatnak, h bocsi. Nem látok ki a fejemből, azt se tudom, merre az előre, és esedeznek:-))
Aztán - mint gonosz nő- előadtam, hogy van miért, és könyörögj rabszolga!! Igazság szerint nem teljesen értettem az okot.., de ha már egyszer bocsit kérnek érte, akkor had élvezzem ki!:-))
Aztán elmentem zuhizni:-) (na most ez..csak úgy elmentem zuhizni, naa.)
No meg órára, ahol -minő meglepetés- arról szólt a hablaty, h ma az emberek azért is depisebbek, mert sokkal több döntést kell hozniuk. Régen nagyjából meg volt adva, hogy kire milyen élet vár, és tudta az ember, ha ezt és ezt elérte, akkor fasza csóka. Ma meg már mindenkinek saját magának kell kitalálni, hogy akarja önmagát megvalósítani, mit akar elérni, milyen életet élni, és soha nem tudhatjuk, h most faszák vagyunk-e. és a fogyasztás az önkifejezés, az életszinvonal és mindennek a kifejező eszköze. Ahol élsz, amit hordasz, amit eszel, ahova jársz, minde együtt adják, hova tartozol te, ki vagy te. Meg még sok ilyen érdekes dologról volt szó, hosszú lenne.
Aztán jött Judit meglepije: ZOO!!!!:-))))))
Jenny még sosenem volt, én meg már ezer éve!
Gyerekek! Az állatoknál jobb fejek nincsenek a világon!
Ott füttyögünk, brummogunk, ugrálunk, táncolunk, h legalább a fülök botját megmozdítsák nekünk, és ők nagy ívben lesajnálnak minket. Mikor a majmok, a macik, az oroszlánok után a tigris is halál unott fejjel a képünkbe ásított és aludt tovább, rájöttünk! Tegnap ezek akkora partyt csaptak éjjel, h másnaposak és szarul vannak! Csak ez lehet az oka, hogy nem örömujjongva rohannak felénk, mijkor meglátnak.:-))
Komolyan kiakadtam néha! A maci a fal felé fordulva feküdt, és egyik lábát feltette a falra!! ahogy néha én szoktam aludni!!
Aztán meg a herripotter bagoly! Öcsééém! Oldalt állt nekünk, a feje a másik irányba, és amikor Judit felemelte a fényképezőgépet, az állat csak a fejét felénkfordította, mint egy robot. Aztán pár másodperc után meg 180 fokkal elfordította! Nagyon komoly!
Persze Jenny teljesen készen volt, h a zebrák élőben is tényleg olyan csíkosak, és nem festve vannak!:-))
Meg a flamingók, bazz! és a pávák! Komolyan, mint két transzi folyton követtek minket, néha kinyitották a tollaikat és ott dühöngtek, kis hülyék:-)
A kafferbivalyok meg egymáson döglöttek, a pelikánok meg a gólyákkal balhéztak, és majdnem átharapták egmyás nyakát szó szerint!
Az elefánt, Suzy! áááá, 10 perc volt, míg kigondolta, h éhes! és ott táncikált nekünk, bár a is pöttöm mókusmajmokhoz képest..
Azok meg úgy tették a fejüket, tuti még a gyors hatása alatt álltak, mert röpködtek innen oda, onnan a kötélre, futkorásztak, nagyon kész.
Végén persze be kellett menni a gusztustalan hüllőkhöz is, mert Judit nyávogott. és én bátor! mentem elől! Terrárium, fák, víz, zöldségek, és akkor egyszercsak meglátsz valami undorító barnás izét, ami rád néz!! Szerintetek hátraugrottam hármat?! ááá, közben Jenny már ki is akart rohanni, de Judit elkapta:-))

Az egészség a legfontosabb dolog a világon. Saját egészségével úgy játszik az ember, ahogy akar, csak azt felejtik el gyakran, hogy a szeretteiknek tartoznak annyival, hogy figyelnek magukra..mert elveszíteni valakit..
és pont én beszélek, de most kaptam egy telefont...
Miért mindig a jó emberekkel történnek a szar dolgok??????

Tiszta örömhír a mai nap!
Megkaptam a bíróságról a várva várt levelet. Apukám hív:
-Barbi! Jött a bíróságról egy levél. Vártuk, vagy félünk tőle?
-Bontsd ki!
-óóó, csak ennyi?! Még börtön se, vagy egy fránya felfüggesztett?!
Megrovásban én is tudlak részesíteni: Ejnye-bejnye.:-)))))
Imádom faterom:-)))
Szal ez is lezárva.
Aztán meg jön egy másik, NyF
-Barbi! Kari tali jövő héten
-hmm..Vártuk, vagy félünk tőle?
Vártuk:-)))) Ingyom bingyom:-)) Vagyis hipi hip hurrá, és wow
Feka bá, mehetek?!:-))

Holnap én nyitom a boltot, egyes egyedül! és rem. egyedül is leszek legalább délig..Megvan a munkarend (már ha van órarend, akkor munkarend is, nem?!) és keveset kell melóznom, Hála nekem:-))

Persze üröm is van (Absinthe, mi?!) : Szombaton 3 órát kell melóznom, és ezért a nyamvadék 3 óráért nem tudok hazamenni..
Ha bekövetkezik a nem valószínű, akkor jó lesz azért, mármint a 7vég..
Ha meg nem, hm..Végre takarítok?!:-))

Puszikálok mindenkit, éljenek a csajok!

Ja, és ne köszöngess Édesem semmit! A fejedet azért nem bántom, nert már így is eléggé megbüntetett vele a sors..:-))





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat