Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Felmondok.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Felmondok.

Felmondok. Az életnek. Felháborító!
Reggel még minden oké volt. 11 körül felkeltem körteló csajoknak, h ugye mindenki tanul ezerrel?!Perszehogy. A legszebb, amit kaptam, h kabbe, alszom!:-))
Aztán egyszercsak az agyam felett átvette az irányítást az a nemtudom micsodának nevezzem izé, és nem engedte hogy azt tegyem ,amit akarok. Mert én tanulni akartam, tényleg!!
De ez az izé fogta a testem és visszarakta aludni, aztán rendet rakatott velem, meg tébláboltatott, tévét nézetett, megdöntette velem a rekordot a gépen és mire feleszméltem este lett és mindenhová cipeltem a tételeket szanaszét a házban (Cyber in da house)(mennyira rossz?!:-))Nem baj, bennhagyom!.. Atyám! Mi lesz így belőlem. végülis végső megoldásunk Judittal (WC-s néniség) még mindig él..hmm, bírnám élvezni:-))
és nem elég, h ez az izé nem hagy békén, folyton csak kattog a fejemben, két szó és a köréjük kapcsolódó emlékek és hozományaikkal egyetemben..Mi ez a két szó??
A második a buli, az elsőt meg nem írom le, mert prűdek vagytok magyarok és én meg aranyos ártatlan kislány..
Nna. Elég is lesz ennyi, mert amikről most tudnék írni, az közszeméremsértésügyileg biztos feljentést helyezne kilátásba a TTC részéről, az tuti..
Puszi a pocikra
és élvezzétek a hétvégét és aki teheti helyettem is...ööö..bulizzon!!!!
pá pá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat