Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Cukrosbá és sexman

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Cukrosbá és sexman

A tegnapi napomat nem vagyok hajlandó elmesélni. Egészségre és környezetre káros volt. Ennyi. Inkább írok az estéről, mert hogy ekkora felfordult, magából kivetkőzött estét rohadt régen éltem át..vagy talán még sose.
Kezdjük onnan, h meglett a tegnapi vizsgám, amikor is ugye nem láttam ki afejemből, pedig marha nehéz volt, szal nem csak szép vagyok, de okos is. csak hát az indexért le kellett volna menni tegnap délu és én éppen akkor nem értem rá..:-))
Andi tanárnéni hívott fel, h megvan és holnap az irodájában az asztalán lesz az indexem, nyugodtan menjek, ő nem lesz ott..
Spanom lett a néni??Kicsit...Jó vagyok..
TEhát este Cukrosbával el kellett menni inkognitozni..
Igazából nem kellett volna. Nagyon bírom a fejét, és azt hittem ő tényleg felfogta, h haverság, elvégre fél éve nem taliztunk, de tévedtem. Persze nem tudtam bunkó lenni, átmentünk Canyonba, és eccerűen elérte azt a szintet, h idegesít, h ott van. Pedig imádom, de aki nálam ezt eléri, annak annyi. Egyrészt úgy alázom le az illetőt, h ő észre sem veszi, másrészt soha többé nem nézek rá úgy..
és ezt tegnap este rajta kívül még 4en érték el. Ráadásul olyanok, akiket szeretek, és nem tudtam mit tenni. Miért nem veszik észre magukat az emberek?????
De! a lényeg. Jött Tibike, a sexman. Ő az a pasi, aki bevállalja, h csak dugni akar, persze minden nő beleesik és utána nem tud bunkó lenni..Imádom! Egyetlen ember, aki vissza tud nekem úgy szólni, h köpni-nyelni nem tudok. és ha mi talizunk, akkor ott osztás van, de csúnyán. Persze egymást:-)) Sanyika tegnap a második mondatnál annyit nyögött Tibinek, h "én most sírnám el magam", Tibike meg olyat vágott nekem vissza, h még Pufi is felszisszent. Jenny persze próbál jegyzetelni..Az egész banda ilyenkor élvezkedik, h végre egymást, nem őket:-))
Na, és elkezdődött a buli. Mire mindenki részeg lett, én józan és egyszercsak arra eszmélünk, h 40 ember, nemek aránya fele fele, orgiázik a tánctér közepén. Ilyet?Nem vagyok prűd, Tibike meg pláne, de amit ezek a álsznob, asszemenővagyok, deigénytelen, csúnya és szerencsétlen emberek műveltek, arra már mi is azt mondtuk, h ezt ne.
110kilós Margó, fennfekszik a pulton, rajta egy mulyafejű ribi, és nyaldossa Margó meztelen felsőtestét..Az, h mindenki mindenkivel, lányok lányokkal és fiúk fiúkkal smároltak, az már fel se tűnt. Ha azt mondom, h egy zártkörű buli, ám tegyék..De így, h én ott állok, és hányok nem hagyhattam szó nélkül..De még Pufi is azt mondta, ha előkerül egy kuki abban a pillanatban fogja befejezni a bulit. Ne tudjátok meg..Ezekááá, nincs is kedvem leírni, annyira gusztustalan undor....
és persze közben Tibikével folyamatosan visítottunk, jöttek hozzá a ribik, hozzám meg kukik, és élveztük, ahogy a másik alázza őket:-))
Tibike öt éve akar megkapni, és tudja, h nem fog, mert nem kihívás, és ezért imád engem:-))
Persze eközben hallgassam mindenki szerelmi bánatát, ami hozzám kapcsolódik..hm Asszem Canyont hanyagolom egy időre, kicsit kiábrándultam..
Van egy érzésem, h visszafogok térni régi diszkókorszakomhoz..Rájöttem, h én miért nem járok buliba??Már fél éve nincs láncom, akár mehetnék is?!!és megyek is!
Februárban:-)))))))))))
Igazándiból hétvégém tanulással és takarítással fog telni, sztem Juditot odaköltöztetem hozzám, segéljen má!!! Meg legyen vmi..
asszem brutális évem lesz, de nem baj, nem baj, eccer élek, akkor se sokáig, muszáj kiélvezni:-))))
Puszkány a rénszarvasoknak meg neked is te Drága
He Osi, Kib..ott büszke vagyok rád! Kezdelek megszeretni, asszem jóban leszünk lassan..






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat