Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Na, már elég..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Na, már elég..

Lassan kezdem szégyelni magam. Én itt bulizok folyamatosan, valakik meg csak dolgoznak álló héten, még szombaton is. Jaj. jaj.:-))
Tegnap délután lépek ki az A épületből, hát ki vannak még mindig ott? Csak nem Dzsíék, még ZH óta? Csak nem még Pufi is, h aki nem akar sétálni azt elviszi a Canyonig? De. Persze jött a csak rád vártunk mennyünk már, hát így muszáj volt velük tartanom. Azt hittem, hogy délután fél 7kor csak mi vagyunk olyan állatok, h már Canyon, de nem. Tibikében és sanyikában nem kellett csalódni, már ott voltak:-))
Gondoltam megiszom egy sört, aztán hazajövök..Rosszul gondoltam.
Fél 9kor jöttem rá, h nem nagyon ettem még, és én naív feltettem a kérdést, kinek, mi kell mekiből. Szerintetek?15 éhes szempár szegeződött kéjes vigyor kíséretében rám. Ilyenek a barátok! Meg az önzetlen szeretet:-)
Aztán már 10 is lett, és elmentem Jennyért, mert szegénykém melózott. De azt a fehörrenést, amikor felemeltem a hátizsákomat, 4 irányból 8 hang szólt rám: Hovaaa mééész?!:-))
Megint jó volt, leültünk egy asztalhoz, na most úgy képzeljetek el 8 pasit, meg pici Barbit, ahogy elkezdik méregetni a felhozatalt, ami, hááát naa. A nők, akiket inkább kiscsajoknak hívnék, épp elmúltak 18ak (megnéztük a személyijüket, nem néztek ki annyinak), és fiúkról tudni kell, hogy nem az a normálisabb fajtából való népség. Aztán persze én is kaptam az oltást, ahogy kell, szal már ideje volt elmenni Jennyért, aki akár azt is mondhatta volna, h fáradt, menjünk haza. De nem mondta. Így visszamentünk, és neeem, annyit visítottunk, folyamatosan, h Jenny már a padon fetrengett, pufi az asztalba verte a fejét, én szimplán csak sírtam. Rá kellett döbbenem, h ezek tényleg nem teljesen kerek perec.
Aztán tibikével végre megdumáltuk, hogy mizu. Szerencsére mindketten vágtuk, h ez annyi, akkor és kész. Semmi baj vele, marad minden a régiben. Ezért hát kitárgyaltuk nőügyeit, ugyanúgy osztottuk egymást, mint rég, és ugyanúgy azt hiszi és ugyanúgy soha:-))
Persze megint hatalmas zenét csináltunk, Kvazi végre megtanulta Tiesto nevét:-)), és ma nem megyek, ígérem:-)
3 körül már mindenki besokalt, szererncsére Pufi hazadobott minket, és most ideje, h kicsit törődjek a jövőmmel is:-)
Ja! és Jennyvel megyünk a hétvégén, mit nekünk húsvét! Anyúúúúú, nagyon várom már, végre normális zene, csak addig sokat kell aludnom, mert így nem lesz jó:-))
Puszi mindenkinek, főleg a nyulaknak

Hehehe, lehet, h bótos kislány leszek!:-) De ez még titok:-))

Azt hiszem barátságból kapnék egy nagy egyest. Nem vagyok büszke magamra...

Konzulensem kedden ér rám, csürtökig le kell adni a majdnem kész teljes dipit, ami min 80 oldal...
Ha külső szemmel nézem magam teljesen világos, h a züllésbe menekülök a feladatok és a felelősség elől. Gratula.
Emellett a gondolkdoás elől is..
Azt hiszem félek az élettől. Túl nagy lelkem van hozzá, és beszari is vagyok.
De ez nem látszik,mert úgy néz ki, megint olyat akarok bevállalni, amihez kevés vagyok. Német tulaj? ezer éve nem
beszéltem németül. Bútorok? lövésem sincs. Az meg, h ha délelőtt 10kor konzulensemmel tárgyalok, hogy érek vissza Veszprémbe déltán 5ig, amikor azt se tom, hol a rákba van a házgyári út, meg már a lehetetlen fogalmát súrolja.
Örüljetek, h nem nektek kell velem élnetek. bár tuti, h nem unatkoznátok:-))

Na. Szerintem lassan megyek, keresek egy csúzlit és fejbelövőm magam.

Hát ezt muszáj, akár...:
Három alkoholista fekszik az árokparton.
Az egyik Eltüsszenti magát.
Mire a másik:
- Egészségedre!
Erre a harmadik felkapja a fejét a kómából:
- Töltsetek nekem is!


Babát akarok. Na, nem most, majd valamikor. Judit azt mondta, ha már én is, akkor baj van. Eddig én voltam a köcsög, aki béranyát fogadna, , félóra játszi után bedobnám a pincébe, h ne zavarjon stb, és egyébként is hangos és büdös, ha megnő akkor meg baromságokat beszél..
De jó érzés, hogy szeretnék..:-))
Csajokkal már beszéltük, h inkább legyen egy jó haver, v barát az apja, mint egy kuki, aki egy év után otthagyja az embert, és akkor hárman nevelnénk, apuka meg jöhetne amikor akar:-))
Huhh, de mit sírtunk, amikor elképzeltük, h 3an lakunk együtt és tiszta pelenka, meg gyerekbőgés az egész ház, mi ott rohangálunk és pakolunk, meg csitítunk és tiszta idegbetegek vagyunk:-))
Csak majd jól meg kell választani az apajöltet:-))))
De még úgy min. 5 év, szóval addig, mééég akármi is lehet..
Addig megtalálhatom a szőke herceget a fehér lovon:-))))

Azt hiszem én egy jegesmedve és egy strucc kereszteződése vagyok. Most olvastam. De azt nem mondom el, miért vagyok az!:-))






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat