Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Halihóó kis manóóó!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Halihóó kis manóóó!!

Halihóó kis manóó!

Megint elkullogott az édes, drága, egyetlen kicsiny agyam a sarokba. Rám nézett őzike szemekkel és megkérdezte:
Most miért bántasz?
Őszinte leszek: valahol megértettem. Éppen szerettem volna megtudni, hogy Ljapunovi értelemben mikor stabilis a trajektória és elmerültem vón a PID szabályozók szépséges rejtelmeibe vagy rejtelmes szépségeibe, amikor agyam beközölte, hogy most elmegyek. Ép ész iilyet nem hajlandó felfogni. Agyam so lelépett és újra jött a Izé, ami gallyra vágta a családot.. Mert következett a
Sej haj ribizli
Komárom- Esztergom,
merre van az én bajom?
hááát. az AGYAAMBA.
meg jött ungi-bung és havergya meg sing és song és máthö fákkö ás denszszkúúl, mert ooolyat nyomtam a saját énekemre, hogy méééég...
Mikor kicsit visszatért Kicsikém,mer' asszítte, hogy eljött a love, peace & flowers, akko' meg létrejött bennem a gondolatfolyam:
tudományos alapokon nyugvó kutatásaim fényében a széles látókörű, sok szempontú vizsgálat alapján definiálva az egyértelműt, teljesítve a szükséges és elégséges feltételeket a következő hipotézist állítom fel:
Nyúlfarki = Javasasszony.
Bár bizonyára nem születésétől tekinthető annak, mivel, ahogy a szállóigévé vált mondás is mutatja:
ha előrelátócsecsemő lettél volna
felkötöd magad a köldökzsinórodra
Ezzel szemben kedves NyF még mindig él és vrít.
Minek utána ezt így végigondoltam, elképzeltem nem túl magas, szőke NyF-t sokszínű, sokréteg bő szoknyában, zsíros-hajas parókával, zoknival kitömött melltartóban, reá virágmintás pink-zöld blúzban, természetesen körszakáll megtartósan(elvégre nem jósnő a jósnő arcszőrzet nélkül?!), ahogy az egyik aluljáróban nyomja:
- Ájjon meg kedveském!Százasé megmondom a jövőjét, de még a mútját is! mútassa a tenyerét Kisanyám!
Oszt néha lejönne hozzánk a tojaléttre pletyizni..Ez ám a vízijó!!!
Na. és ez onnan forgott le agyam sokezernyi neuronjának hálózatában, hogy a Drága (NYF) megjövendölte nekem, hogy hétfőn már vissza is mének Veszprémbe..és lőn.
Beismerem. Kudarcot vallott az egyhelyben maradok a seggemen legalább 5 napig elhatározás. Ennyi. Egy senki vagyok. Hüp hüp.
Úgy hogy ma vár rám egy fergeteges 3 óra, húj de jó!
Jajajaj!Tegnap összecsevegtem egy vadidegennel vmi cseverésző programon, halál mulya volt a Szentem, alig akart szóba állni velem, de há olyan nincs, hogy amit én akarok, azt nem érem el..:-))
Odáig fajult a dolog, hogy meg merte kérdezni, hogy ki vagyok! Illyet! Hát ki lennék: a bátyám huga.
Ilyen szinten társalogtunk egy kicsit, míg hogy, hogy nem elkérte a számom!!!
Komolyan azt hitte??De Ééédi!:-))
Nna. Ezt meg kötelezőből sasoljátok és hallgassátok meg, mert nagggyon naggyon beteg! Csak és kizárólag hanggal, full hangerővel érdemes, amúgy neki se álljatok!
www.irlmeier.de/bird.swf
Na ave testvérek!Éljen a király lánya meg a lovászfiú!:-))
Na és a hajam!!Próbáltam ma vele kezdeni valamit..áááá. Arra gondoltam márciusig itthon maradok, amíg meg nem nő olyanra, amiből Emi tud nekem olya friszkót varázsolni, amit én megint kitaláltam a beteg agyammal.
De sajnos ki kell lépnem az utcára ma. Ezért 1 órás tortúra után (elfogyott a zselé meg a wax..) valamelyest szalonképessé nyűztem a séróm. Erre kijön bátyám (aki semmit nem tud kínjaimról), rám néz és annyit szól:
Ugye nem ilyen fejjel akarsz kimenni?!
Kösz kösz kösz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat