Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Most akkor??

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Most akkor??

Nna. Az van, h tegnap ügyi voltam, és nem jelentkeztem. De ő se. még haverilag is lesz*rja, mi van velem..és ezért este, vagyis nem ezért, Jenny miatt, mert nyaggatott, nem hagyott tanulni, és hamár ott ülünk, és vártuk, h csipogjanak a telók, akkor már csináljunk is vmit. Csináltunk. Neem, nem csókolóztunk, bár megbeszéltük, h valszínű uaz jön be mindkettőnknek..Szal jobb kedvünk lett, lementünk Canyiba, és nem volt zene. zenegép, DJ bob??Persze:-)) Nagyon jó zenéket találtunk,szerencsére Pufi nem volt, és próbáltuk az új táncot..Mi jól szórakoztunk, sztem a többiek is rajtunk. Persze megint megtaláltak bennünket az ostobák. Odajön egy szakadt, odarak elénk pár db százast, h csináljunk zenét, ilyet, mert ő nem tud.
Miért nem tudsz olvasni, Öcséém??De raktunk be nekivaló Jimmyt. Kicsit beégettük a Drágát..
Jaaa!! és tegnap hívott egy régi haver, h februárban nagy party lesz és már jó lenne, ha odatolnám a képem! Annyira jóó!!! Végre végre!
Most fullon pörgök, veszek vmi szolidan visszafogottan dögös, sexys, brutál szerkót, ami még éppen nem kurvásan durva, és megyek Emihez, vmi kiraa sérót produkáljon nekem!! gigaszuper hiperlesz, már nem is bírok magammal!Olyan tuttin fogok kinézni, h az összes pasi bekap...ja!!és olyat fogok csinálni, amit életemben talán kétszer, elindulok a lejtőn és meg sem állok, amíg fel nem dobom a körömcipellőm!
De. visszatérve. Tegnap naggyon csúnyán szétcsúsztunk, ma reggel8ra mentem vizsgázni. Csak annyira volt brutál fejem, h a fiúk nem akartak köszönni, vagyis csakennyit:
Már meginthogynézel ki??Mit csináltál magaddal? Húzzá haza!!
De hősiesen bementem, és -Andi néni imádlak!- teszt volt, rohadt nehéz, de írni nem bírtam volna...
Költői kérdés: Elb..altázom a félévemet??
De nem baj.ja.jaaa Mivel indít a telón a régi haver??
Miért nem költözöl fel Pestre, ott úgyis találsz melót, meg márcsak 1 tárgyad lesz jövő félévben, úgyis mindenki ott van a bandából..
Nem. nem bőgtem el magam, áááá, dehogy.
Szal a lényeg, h erős vagyok mégis! és megyek haza és elszívok egy cigit. délu jön Ari, 6ra meg megyünk Canyonba,mert Ari nyit és megígértük neki, h lemegyünk vele.
és már +értem Dzsít, h április óta nem nagyon tud magáról, amióta 5 év után kidobta a nője...
Nekem úgy igazából semmi, nagyjából az érzésből 3 hét jutott, de így se eccerű, hát akkor ő hogy lehet??
De rájöttem, h hiszek neki, bár igazából nem, de ha logikus akarok lenni, akkor miért mondana mást? ő megteheti,h nagy ívben hidegen hagyja mit gondolok róla...
ááá, és akkor ilyet benyög, bazzeg!!!
Na, jó, megyek, mert Jenny már várja a kaját..
CSók hegyek, hova legyek (tudnék most hol lenni!!:-)))
Nincs olyan nagy lélek, mélység, érték bennem, mint benne. Nem tudom olyan szinten komolyan venni magam, nem tudok úgy fájni, talán szeretni se. Ettől kevesebb vagyok? De könnyebb az életem..
Nem. azt hiszem, tudnék úgy szeretni, de szerencsére nem engedted...kösz.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat