Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. április 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. április 18.

Kezdem onnan, h pénteken út vissza Vp. Évek óta nem látott exmajdnemsógornőmmel utsztam két órát. A nő olyan beteg, hogy simán beleférne ebbe a kariba! El lehet képzelni!:)
Már elfelejtettem,hogy ennyire ilyen, hisz már 6 éve, h szakitottak..
Na szóval gyorsa lebontott, aztán ment a hosszúhajú hercegéhez a Balcsi partra. Mehetek nyáron én is, vitorlázni:))
Aztán péntek Judit, duma, duma, aztán szombat reggel meló, anyúú, mennyien voltak!
Aztán két óra és még pici zötyi,és hopp ott is termettem, ahol elvetettek. Jajj.
Nem irom le. A szót. Szóval a részletekbe nem mennék bele, aki ott volt az tudja, aki meg nem, ebből a pár naplóból simán összerakja, h ki kinek nyal és miért:))
Szóval én is kezdem. Megismerési sorrendben, nehogy sirás legyen:
AB - tortáról max, sokkal magasabbnak képzeltem, de én csak örültem, h mégse:))) Picike, hehe végre nem én, és vigyorgós, halál rendben.
Jaancsit annyira nem ismerem, eztán se sikerült, pedig mindenkinek nagyon szimpi volt, rem majd lesz még rá lehetőség..:)
Ki is, ki is? jaaa, a szöszik és a Nő!! A kisebb szöszi, aki a nagyobb, tipikusan nemnormális, a durvábbfajtából. Csak azt nem tudom, mit fog nekem adni. Tök kiváncsi vagyok:))
A nagyobb, aki kisebb pedig már a naplókban le van irva. Ugyanazt gondolom, mint a többiek. Szó szerint. Most ezt döntsd el, h jóó vagy rossz:))) (Itt jegyezném meg, h hőnszeretett Vezirünkről lenne szav)
A Nő pedig (Bea) tényleg az. amilyen én szeretnék lenni, és soha nem leszek. Csu büszke lehetsz rá!!:)
Aztán befutott Akiya és Pöttöm. Nekem kell az Atesz. Legalább kölcsibe...mondjuk egy hm hm...Egy órára, kb:))
Nagyon sajnálom, h veled nem sikerült beszélgetni, de majd legközelebb tényleg szemben melletted leszek, igérem!!
Volt még Dennis. ahh, szóra sem érdemes:))
Virág. Te hülye vagy! Bocs, de a naplód!! Teljesen megértelek. Ha nem lenne nagyobb a szám, mint az agyam, ugyanezt csináltam volna én is, no para:))
Twinee, Édes, te meg. hm. Mondtam, h irj naplót, de visszavonom.:)) Csak viccelek ám. Nyugodtan irj csak. Ugyse olvassa senki:)) A puszikat kössz. Viszont nem küldök, mert még azt hiszik jóban vagyunk..Megértesz ugye, ha nem akarok égni?!:))
Szal okés volt az egész, kellemes csalódás. Bár gondolom, Vidort kivéve mindenki visszafogta magát, mert azért az első, az első. majd a harmadiknál....:)))
Aztán eztán vacsi, majd hatalmas komoly 5 perces beszélgetés.
Pedig én úúgy készültem:) sok mindent mondani, de valahogy nem éreztem, h kiváncsiak lettek volna rá. De sokkal izgibb nem megbeszélni, és parázni:)) Az milyen uncsi már?! Mindent normálisan megdumálni, nee:))
Szóval majd kiderül, vagy beborul.:)))
Aztán volt még filmnézős, bealvós, punnyadós, tévézős, masszirozós, röhögős, ilyesmis.
So jól éreztem magam hétvégén, és punktum.
Most meg meló van, vagyis nincs, de nem baj...
Puszka a picimackósóknak

Ja, és jóóó, hogy élőben találkoztunk!! Igy már nem félek senkitől:))Na, jó, Vidor azért rettenetes, öööö, félelemtes, de nem nagyon.
Virágtól tartottam, mint akinek már a neve is gyanús, de szerencsére ő előbb figyel, aztán se beszél:))) Azért nics hari, ugyi, ollan ari vok:))

és nanáperszehogy! Ne legyen véletlenül se jó napod. kishülye. Csüt. gyere melózni, egész nap, ne foglalkozz vele, h a dipid most már majdnem végleges verzióját le kell adni péntek délig és semmit nem irtál hozzá, mióta Andi néni lebaszott. és, mert te ojjjjjan rendi lány vagy, vállald be, h pénteken nem jössz, de szombaton újfent bejössz arra a két órára, ami a legrohadtabb az egész héten, és nem mondom el mennyit keresek az alatt a két óra alatt, mert már igy is a legostobább libáék közé sorol Vidor, akkor meg pláne. Szóval örömünnep. Még szerencse, h egy jó hétvégétől, meg némi változásoktól a Föld forog tovább és én meg ugyanolyan lúzer maradtam, mint eddig. Grat neked Drágám...
és hogy biztos tudjátok, h én vagyok én: éhes vagyok, szomjas és két szél cigim van este 6ig!!
Fortyog a Boszi, csak nehogy elpárologjon..:))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat