Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Mint a mókus fenn...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Mint a mókus fenn...

Nahát, nahát! hogy mik folynak itt?
Gyanútlan feljövök és mi vár?! Levi okosabb, mint hittem, v mi vagyunk hülyék..
persze azt soha nem fogod megtudni, amire igazából kíváncsi vagy..Viszont azt elmondhatom, h nem kell tudatmódosító! Genetikailag módult az agyunk másokéhoz képest..Vagyis csak a magam nevében beszélhetek..Már ha magamra vehetem, mert lehet, h nagyképű vagyok. Szerintem.
De erről elég is ennyi.
Mert hogy az van, hogy délelőtt folyamán megint csak agyam helyrerakott egy-két kósza infót és tapasztalatot, amiből -hogy, hogy nem, nő lévén- összekombinált egy következtetést, miszerint: Hülye vagyok!:-)) tudom, ez nem új, de máshogy vagyok hülye, vagyis máshogy is!!
Mert. Vhogy felidéződött bennem ifjú korom egyik szép emléke, nevezzük nevén: Ákos. (ő egy másik Ákos) aki a túl jó pasi kaegóriába tartozott, és akivel - szintúgy, mint más jópasikkal- nem volt rendezett kapcsolatunk, aza mások azt mondták együttvagyunk, én sosenem vallottam be..
és tudjátok, mi van?! Amit NyF is mondott, de most esett le. Mivel túl jó pasinak tartottam, ezért nem is képzeltem, h szóba kerülhetnék, mint barátnő, ezért inkább lettem barát, vagy vmi olyasmi. és mivel én rohadt meggyőzőz bírok lenni, ezért nem is került szóba, h esetleg több is. Így tisztán visszagondolva, 4 év távlatból: Barom vagyok!! Mert lehetett volna..Csak én ugye mivel nem hittem, h ..ezért ő nem is..ááá, nem lehet érteni, de én értem. és most azt fogom tenni, amit eddig is!:-)) Megváltozom, hogy elhihessem magamról, h kellhetek, mint barátnő a jópasiknak is..
Mert - hogy megvillantsam szerény énemet- igenis naggyon jól jár velem, aki engedi, hogy szeressem, és viszont szeret. Mert nagyon tudok szeretni, és nagyon jó társ tudok lenni és boldoggá tenni..Persze, nehéz eset is vagyok, de ki nem?!;-))
Tehát a következtetés:
Jófej leszek, nőt nevelek, mert nem állapot, hogy megfosszam magamtól a jópasikat!;-))
Na és most jöhet a nagyképű ribanc vagy és a többi nyalánkság, mert én tudom, hogy jó lenne, ha az lennék. De nem.
Hát Cunci! neked meg csak annyit:
Nem akarlak én zavarni, főleg nem össze:-)
Gyerekek!
Néztem a Godsendet egyedül a sötét szobában és nem voltam hajlnadó végisasolni. Amikor nagyjából a fejemben összeállt egy megoldás, úgy döntöttem, minek nézzem, tudom, mi lesz a vége! Persze igazából nem tudom, az lett-e:-))
Neeem ezért, mert paráztam volna, csak úúúúgy, nem volt kedvem:-))
Zityi! Örülök, h újra itt vagy! Puszi
Levi ha nem kap elő a paranoiád, küldök egy puszit, semmi hátsó szándék nélkül;-)
NyF cupp a piciny fülcimpidre
Anyám! Továbbra is : borogass!
Ezzel az egésszel csak az a baj, hogy nem fogom tudni, mikor jön el az az idő, amikor már nem akarsz szóba állni velem..Azért majd jelezd..Tudom, h eljön, mert ilyen vagyok, amilyen.
Má' megeeen szottyanok...le van szarva nagy fejem...
Ennyit értem. hoppálá! és így legyen az embernek önbizalma!
Miért? Mit vártál?!
Kemééény vagy! Keméééééénny:-)))))))))))
Nem. Csak bolond és ez az én szerencsém, mert mi lenne velem magam nélkül?!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat